Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Joulumusiikki soi Bomban alueella lauantaina 8. joulukuuta

Joulumusiikki soi Bomban alueella lauantaina 8. joulukuuta

La 8.12.2018
Nurmeksen Joulumusiikki & Break Sokos Hotel Bomba ylpeänä esittävät:


klo 18 Bomban kesäteatteri
O Magnum Mysterium
Vanhan musiikin lauluyhtyeen konsertti luonnon ja pimeyden keskellä.
Konsertin kesto noin 45 minuuttia.

Vapaa pääsy


klo 19.30 Bomban talo
Sibeliuksen päivän illalliskonsertti
Jussi Merikanto, baritoni
Jussi Makkonen, sello
Nazig Azezian, piano
Varaukset raflaamo.fi

Nurmeksen Joulumusiikin ohjelmassa on lauantaina 8. joulukuuta kaksi tilaisuutta Bomban alueella: ulkoilmakonsertti kesäteatterissa ja illalliskonsertti Bomban talossa.

Bomban kesäteatterissa klo 18 alkaen kuultavassa O Magnum Mysterium -konsertissa esiintyy Nurmeksen Joulumusiikin taiteellisen johtajan Jussi Merikannon perustama vanhaan musiikkiin erikoistunut lauluyhtye.

Lumen ja jään, valon ja tulen elementit puhkeavat ennennäkemättömään loistoonsa Bomban kesäteatterissa. Lauluyhtyeen musiikki luo joulukuun pimeyteen ainutlaatuisen, luonnosta inspiroituneen tunnelman. Vanhojen mestareiden rauhallisesti soljuva musiikki pysäyttää ja luo lepohetken kuulijalle joulun kiireiden keskellä. Yhtyeessä laulavat Jussi Merikannon lisäksi Olga Heikkilä, Katariina Heikkilä, Mats Lillhannus, Simo Mäkinen ja Elja Puukko. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia ja siihen on vapaa pääsy.

Lauantaina 8. joulukuuta vietetään Jean Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivää, joten ilta jatkuu Sibeliuksen päivän illalliskonsertilla Bomban talossa klo 19.30. Kolmen ruokalajin illallisen kruunaavat kolme huipputaiteilijaa: Jussi Merikanto, sellotaiteilija Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian. Illalliskonsertin ohjelmassa on itseoikeutetusti Sibeliuksen musiikkia, mutta joululauluja myös muilta, seutuumme läheisesti liittyviltä säveltäjiltä.


Lisätietoja:
Marjo Säkkinen, Nurmeksen kulttuuripalvelut, p. 04010 45150, marjo.sakkinen@nurmes.fiKuvassa vas. Jussi Makkonen, Jussi Merikanto ja Nazig Azezian.