Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Nurmeksen kaupungin kesäsomettajat aloittivat työnsä

Nurmeksen kaupungin kesäsomettajat aloittivat työnsä

Kuntien some vilkastuu kesällä, kun tapahtumia ja lomanviettäjiä erilaisine tiedontarpeineen on paljon. Näin on myös Nurmeksessa.

Nurmeksen kaupunki on palkannut kaksi kesätoimittajaa, nuoret 4H Yrittäjät Iiris Ruokolaisen ja Martta Ahosen, jotka toimivat kesän ajan Nurmeksen kaupungin kesäsomettajina. Molemmat tytöt ovat juuri peruskoulun päättäneitä, 16-vuotiaita nurmeslaisia, aktiivisia nuoria.

Kesäsomettajien tehtäviin kuuluvat päivitysten tuottaminen Nurmeksen kaupungin Facebook-sivulle sekä postausten tuottaminen Nurmeksen kaupungin Instagramiin. Kesäsomettajien tuotokset merkitään puumerkein. Sisällöt kertovat tyypillisesti Nurmeksen alueen tapahtumista, paikoista, henkilöistä tai kesään liittyvistä toiminnoista.

Viestinnän painotus on kyseisen kanavan seuraajien profiilin mukainen: Facebookissa lähtökohtaisesti laajempaa kohderyhmää, myös vanhempaa väestöä puhuttelevasti ja Instagramissa luovemmin ja nuorekkaammin. Yleisesti pyritään tuomaan esiin kesäsomettajien omaa näkökulmaa ja luovaa otetta aiheeseen.

Someviestinnän kohderyhmänä ovat nurmeslaiset sekä Nurmeksen kesäasukkaat, kaikki Nurmeksesta kiinnostuneet, jotka seuraavat kaupungin somekanavia. Tavoitteena on lisätä tykkääjien ja seuraajien määrää ja aktivoida sosiaalista verkostoa. Tavoitteena on Nurmeksen tunnettavuuden lisääminen.

Tunnistatte tytöt tapahtumissa sinisistä Nurmes-paidoista. Nurmeksen kaupunki toivoo, että tapahtumajärjestäjät suhtautuvat kesäsomettajanuoriin myönteisesti ja suovat mahdollisuuden tulla vierailemaan maksullisiinkin tapahtumiin veloituksetta kesätoimittajan roolissa.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

Nurmeksen kaupunki Facebookissa

Nurmeksen kaupunki Instagramissa