Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Uusia palveluvalikkoja nettiselaamista helpottamaan

Uusia palveluvalikkoja nettiselaamista helpottamaan

Olemme kehittäneet verkkosivustoamme saamamme käyttäjäpalautteen pohjalta ja päivittäneet palveluvalikkojamme.

Etusivulla olevaan ns. päävalikkoon on lisätty alaotsikko Matkailu ja paikalliset palvelut -linkki, joka johtaa sivulle http://www.nurmes.fi/matkailu. Kyseiselle sivulle on koostettu matkailijalle suunnattuja linkkejä, mm. matkailuneuvontaan ja VisitKarelia-sivustolle. Sama valikko löytyy myös vasemman yläreunan "hampurilaisikonin" (kolme viivaa) takaa.

Sivun alalaitaan, ns. alatunnisteeseen olemme lisänneet jo aiemmin pikalinkit vapaa-ajanasukkaille ja muuttajille suunnatuille sivuille ja linkkilista täydentyi nyt lapsi- ja perhepalveluiden sivuille sekä yhdistysten omalle sivulle ohjaavilla linkeillä.

Toivomme uudistuksen helpottavan sivustomme käyttöä!

Pyrimme nostamaan ajankohtaiset asiat aina etusivulle, mutta kaikkea emme toki pysty siinä huomioimaan. Joskus tiedon etsiminen vaatii sukelluksen sivuston syövereihin. Alasivuille pääsee kahta kautta - vasemman ylälaidan hampurilaisikonin kautta sivupuuta selaamalla (kuva alla)...  

... tai ns. päävalikon linkkiä klikkaamalla palvelukohtaiselle sivustolle, josta pääsee eteenpäin alasivuille.


Muistattehan myös käyttää haku-toimintoa tietoa etsiessänne!

Otamme mielellämme vastaan sivustoamme koskevia kehittämisehdotuksia jatkossakin palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo(at)nurmes.fi.