Ajankohtaista vapaa-aikapalveluissa

Hiihdä itsesi kuntoon -kampanja 1.12.2017-30.4.2018

Nurmeksen hyvinvointipalvelut järjestää tänäkin hiihtokautena Hiihdä itsesi kuntoon -kampanjan. Edellisenä hiihtokautena kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran ja kampajaan osallistujien toiveesta kampanja jatkuu.

Kampanjaehdot pysyvät samoina:

Kampanja-aika: 1.12.2017-30.4.2018
Sarjat: alle 18 – vuotiaat hiihtäjät hiihtomatka vähintään 300 km kampanja-aikana.
18 – vuotiaat ja sitä vanhemmat hiihtäjät hiihtomatka vähintään 600 km kampanja–aikana.
Hiihtotyyli: vapaa / perinteinen
Palkinto kahvi / tee / kaakao + pulla + virvoitusjuoma Nurmes-talon kahvio Marjatassissa kaupungin erikseen ilmoittamana ajankohtana toukokuussa 2018 niille hiihtäjille, jotka täyttävät kampanjaehdon.


Hiihtäjän on todistettava hiihdetty matka vapaamuotoisesti laaditulla hiihtopäiväkirjalla, josta käy ilmi hiihdetty matka ja päivämäärä. Hiihtopäiväkirja tulee esittää ennen palkinnon nauttimista.

Lisätietoja:
Petri Moilanen
hyvinvointijohtaja
p. 040 104 5101


Ensilumen latu

Pakkasten myötä ensilumen ladun tekeminen käynnistynyt. Jos kaikki menee hyvin, niin hiitämään päästään viikonloppuna tai ensi viikon alusta!

Kausi- ja päivämaksut voi lunastaa Nuorisokeskus Hyvärilän navetassa olevasta vastaanotosta.

 


Vaikuta Nurmeksen liikunta- ja ulkoilupaikkojen kehittämiseen – nettikysely käynnissä!

Nurmeksen kaupunki toteuttaa marras-joulukuun aikana kaikille avoimen nettikyselyn, jolla kerätään eri-ikäisten kaupungin asukkaiden näkemyksiä Nurmeksen liikunta- ja ulkoilupaikkojen nykytilasta ja kehittämistarpeista. Kyselyn tuottamia tietoja hyödynnetään erityisesti Nurmeksen lähiliikuntapaikkaverkostoa koskevan kokonaissuunnitelman laatimisessa.

Linkki kyselyyn

 Kysely on auki 10.12.2017 saakka. Kyselyssä on erilliset osiot aikuisvastaajille sekä koululaisille. Osa koululaisista vastaa kyselyyn ohjatusti koulussa, muut voivat vastata siihen halutessaan kouluajan ulkopuolella vanhempien ohjauksessa.

Vapaa-aikasihteeri Armi Laukkanen toivoo mahdollisimman paljon palautetta kaiken ikäisiltä nurmeslaisilta.

− Toimivan ja liikkumaan innostavan lähiliikuntapaikkaverkoston luomisella on tärkeä rooli Nurmeksen liikuntapalveluiden kehittämistyössä lähivuosina. Kuntalaisten ideoilla ja toiveilla on keskeinen merkitys sille, minkälaisia lähiliikuntapaikkoja tulemme toteuttamaan. Toivomme siksi aktiivista vastaamista kyselyymme.

Lisätietoja kyselystä:
Vapaa-aikasihteeri Armi Laukkanen, p. 04010 45107

 


Vesijumppaa Bomban kylpylässä keskiviikkoisin

Sovelletun liikunnanryhmän vesijumppa  Bomban kylpylässä keskiviikkoisin (alk. 4.10.2017) klo 11. Kesto on 45 minuuttia. Vesijumppa jatkuu säännöllisesti keskiviikkoisin ainakin marraskuun loppuun saakka. Tarkempi päättyminen ilmoitetaan myöhemmin.

Vesijumppa ei edellisten vuosien mukaan kuuluu seniorikortin etuihin. Vesijumppaan kuitenkin voi käyttää sen yhden ilmaisen kylpyläkäynnin/viikko, mihin seniorikorttilaiset ovat oikeutettuja tai maksaa sitten ihan normaali kylpyläkäynti. Lisätietoja vapaa-aikasihteeri Armi Laukkanen p. 040 104 5107.


Seniorikortti 2017

 Seniorikortti on voimassa lunastusvuoden loppuun saakka eli kalenterivuoden kerrallaan.

Seniorikortilla voi käydä kerran viikossa uimassa ja kuntosalilla. Vuoden 2017 seniorikortilla voi käydä kerran viikossa kylpylässä ja kerran viikossa kuntosalilla. Kylpylässä voi käydä seniorikortilla maanantaista torstaihin (ma-to) klo 10-16 sekä aamu-uintiaikaan.

Voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

Seniorikortit sekä tarrat lunastettavissa Nurmeksen hyvinvointipalvelujen toimistolta, Nurmes-talo, alakerta, Kötsintie 2.


Ennaltaehkäisevä liikuntaneuvonta

Ennaltaehkäisevää liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille ja se on maksutonta.

Tavoitteen on

- motivoitua säännölliseen, itselle mieluiseen liikumiseen

- saata tietoa arkiliikunnan, kestävyys-, voima- ja tasapainoharjoitteluun sekä ravitsemuksen merkityksestä

- saada tietoa oman kaupungin liikuntamahdollisuuksista

Ota yhteyttä vapaa-aikasihteeriin niin puh. 0401045 107 tai sähköpostilla armi.laukkanen(at)nurmes.fi, niin sovimme ajan aloitukselle.