Navigaatiovalikko

Nuoriso/Nuorten kesätyöt

Nuorten kesätyöt

Nuorten kesätyösetelien jakaminen vuodelle 2019 aloitetaan Kesäpestuu -tapahtumassa 26.2.2019 klo 12-14 ammattiopisto Riverialla.

Nuorten työllistymistä tuetaan Nurmeksessa kesätyösetelien ja yrityssetelien avulla.

Kesätyöseteli

Jokainen nurmeslainen 15-18 -vuotias nuori saa kesätyöllistymistä helpottamaan tehdyn kesätyösetelin. Nuoren tulee itse hakea seteli ja etsiä työpaikka. 

Seteleitä saa Nurmes-talon alakerrassa hyvinvointipalveluista vapaa-aikasihteeriltä.

Jos et pääse hakemaan seteliä ota yhteyttä vapaa-aikasihteeriin puhelimitse 0401045107 tai sähköpostitse armi.laukkanen(at)nurmes.fi.
 

Nuoren kesätyöllistäjällä tulee olla ly-tunnus. Setelillä ei pääse töihin omaan kotiin tai perheen yritykseen.

Työnantajan tulee maksaa nuorelle kahden viikon ajalta vähintään 400 euroa puhtaana käteen. Kun nuori on työskennellyt vähintään sovitun ajan ja saanut palkan, työnantaja voi hakea kaupungilta palkanmaksutositetta vastaan 200 euron suuruisen palautuksen, laskuttamalla.

Nuorten yritysseteli

Nurmeksen kaupunki tukee 10 uutta nurmeslaista 4H-yritystä 250 euron yrityssetelillä. Yrityssetelit ovat haettavissa jatkuvasti.

Yrityssetelin saaminen edellyttää 4H-yrityskoulutuksen /-valmennuksen käymistä, joka kestää noin 8 tuntia ja joka on osin etätehtäviä. Sekä myös 4H-jäsenyyttä (35 EUR/ jäsen/ vuosi), onhan kyseessä 4H -järjestön tuote; jäseneksi voit liittyä ja erota kotisivujen lomakkeilla. Lisätietoa ja hakulomake löytyy 4H:n www-sivuilta.

Pielisen 4H-yhdistys toimii tässä kaupungin yhteistyökumppanina.

TE-palvelujen vinkit kesätöitä etsivälle

Työnhaku 4H-yhdistyksen kautta

Yhteystiedot, vapaa-aikasihteeri

Yhteystiedot

Armi Laukkanen vapaa-aikasihteeri Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45107 armi.laukkanen(at)nurmes.fi