Liikunta/kuntalaisten etuudet

Kuntalaisten etuudet

Nurmeksen kaupungilla on tarjolla kuntalaisille/nurmeslaisille erilaisia etuuksia kolmella eri kortilla. Kortit ovat:


Juniorikortti on tarkoittu 7-16 -vuotiaiden lasten harrastustoimintaan. Kortilla voi saada, harrastuksesta riippuen jopa 50 % alennuksen harrastukseen, max 120 euroa. Seuroja ja yhdistysten on tilitettävä juniorikortit 31.12. mennessä oheisella tilityslomakkeella.

Juniorikortit jaetaan vuodesta 2018 alkaen koulujen kautta suoraan koululaisille, ketkä ovat korttiin oikeutettuja. Tämä käsittää kaikki nurmeslaiset 7-16-vuotiaat koululaiset, jotka ovat esi- tai perusopetuksessa. HUOM! Myös kaikki jakovuonna 7-vuotta täyttävät.

 Toisen asteen opiskelijat (Lukio ja ammattiopisto) noutavat juniorikorttinsa Nurmeksen kaupungin hyvinvointipalvelujen toimistolta, Nurmes-talon alakerrasta (Kötsintie 2). Toimisto on avoinna ma.–pe. klo 9–12 ja 13–15.

 Olet siis oikeutettu juniorikorttiin, kun

•    olet kirjoilla Nurmeksessa
•    olet 7-16-vuotias


Kuntalaiskortti on Bomban kylpylässä kuntalaisalennuksen oikeuttava kortti. Kortti maksaa 5 euroa, vuositarrat maksuttomia. Kuntalaiskortti on näytettävä kylpylässä asioidessa.

Kuntalaiskortilla saa 3 euron alennuksen kylpyläkäyntiin. Vuositarra on voimassa kalenterivuoden.

 

Seniorikortti on yli 65 -vuotiaille tarkoittu, säännölliseen liikuntaan innostava maksullinen kortti. Kortin saa, kun on täyttänyt 65 vuotta ja on kirjoilla Nurmeksessa. Kortin käyttöaika on rajoitettu vuosittain 1.1.-30.6. ja 1.8.-31.12. väliselle ajalle.

Seniorikortti vaihtoehdot (sis. 10 % alv):
 2 x viikossa kuntosalille 38,50 €
1 x viikossa kuntosalille ja 1 x viikossa kylpylään 82,50 €
2 x viikossa kylpylään 137,50 €

Kaikkiin kortteihin sisältyy edellä mainittujen etujen lisäksi myös kaupungin järjestämät soveltavan liikunnanryhmät poislukien kylpylän allasjumppa. Seniorikorttieduilla kylpylään pääsee maanantaista torstaihin klo 10-16 välisenä aikana sekä aamu-uintiajoilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 7-9.30.

Seuraavat kuntosalit ovat seniorikorttilaisten käytössä: Nurmeksen kuntoilukeskuksen kuntosali, Lääkärikeskus Pihlajalinnan alakerrassa oleva  kuntosali Ja Nurmeskodin kuntosali (ryhmät senioreille erikseen).

Kortit ja vuositarrat noudettavissa hyvinvointipalvelujen toimistosta Nurmes-talo, Kötsintie 2, alakerta, arkisin klo 9-12 ja 13-15.

 

 

Yhteystiedot, hypa toimisto

Hyvinvointipalvelujen toimisto Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500, Nurmes 04010 45104 hyvinvointipalvelut(at)nurmes.fi