Kuntalaisten etuudet

Nurmeksen kaupungilla on tarjolla kuntalaisille/nurmeslaisille erilaisia etuuksia kolmella eri kortilla. Kortit ovat:

Juniorikortti on tarkoittu 7-16 -vuotiaiden lasten harrastustoimintaan. Kortilla voi saada, harrastuksesta riippuen jopa 50 % alennuksen harrastukseen, max 120 euroa. Seuroja ja yhdistysten on tilitettävä juniorikortit 31.12. mennessä oheisella tilityslomakkeella.

Juniorikortit ovat noudettavissa hyvinvointipalvelujen toimistosta, Nurmes-talo, alakerta, Kötsintie 2. Vuodesta 2018 alkaen kortit jaetaan koulujen kautta kaikille korttiin oikeuttaville lapsille ja nuorille.

 

Kuntalaiskortti on Bomban kylpylässä kuntalaisalennuksen oikeuttava kortti. Kortti maksaa 5 euroa, vuositarrat maksuttomia. Kuntalaiskortti on näytettävä kylpylässä asioidessa.

Kuntalaiskortilla saa 3 euron alennuksen kylpyläkäyntiin ajalla 1.9.-31.12.2017.

Vuositarroja ja kuntalaiskortteja saatavilla hyvinvointipalvelujen toimistosta, Nurmes-talo, alakerta tai kaupunginkirjastosta, Nurmes-talo, Kötsintie 2.

 

Seniorikortti on yli 65 -vuotiaille tarkoittu, säännölliseen liikuntaan innostava maksullinen kortti. Kortin vuosihinta 35 euroa ja sillä voi käydä kerran viikossa kylpylässä ja kerran viikossa valtsemallaan kuntosalilla. Kortin saa kun on täyttänyt 65 vuotta. Kortti on voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Seuraavat kuntosalit ovat seniorikorttilaisten käytössä: Nurmeksen kuntoilukeskuksen kuntosali, Lääkärikeskus Pihlajalinnan alakerrassa oleva  kuntosali Ja Nurmeskodin kuntosali (ryhmät senioreille erikseen).

Seniorikortit ja vuositarrat lunastettavissa hyvinvointipalvelujen toimistosta Nurmes-talo, alakerta, Kötsintie 2.