Kurssimaksut

Kurssimaksut

Kurssikohtaiset hinnat löydät ohjelmasta kunkin kurssin kohdalta

Kurssimaksut lv. 2017-2018

Kurssin pituus Kurssimaksu
1-5 h. 7 €
6-10 h. 12 €.
11-14 h. 17 €
15-25 h. 25 €
26-32 h. 30 €
33-42 h. 35 €
43-55 h. 40 €
56-80 h. 45 €

 

Syksyllä alkavan kevääseen asti jatkuvan kurssin ohjelmassa mainittu kurssimaksu kattaa koko lukuvuoden kurssimaksun. Jos opiskelija aloittaa jo syksyllä alkaneen kurssin kevätkaudella, hinta määräytyy kevään tuntien mukaan yllä olevasta taulukosta.

Muut maksut

Kausikortti

Maksamalla kausikorttimaksun 85 euroa, voit opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluat. Jos joillakin kursseilla kausikortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Kausikortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> muu koulutus -> kausikortti, kurssinro 000001, puhelimitse 04010 45105 tai opiston toimistosta  ma 21.8.2017 alkaen. Erillistä paperista kausikorttia ei enää tarvita, huomioimme kausikortin oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Netin kautta lunastetun kausikortin laskutamme opiskelijalta. Lunastaessasi kortin opiston toimistosta, se voidaan myös laskuttaa asiakkaalta. Voit maksaa kausikortin opiston toimistossa, (käy vain käteinen) tai Hyvinvointipalveluissa (käy pankkikortti tai käteinen).

Jos päätät lunastaa kausikortin vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja kausikortin erotuksesta.

Perhekortti

Maksamalla perhekorttimaksun 115 euroa, voi perheesi opiskella lukuvuoden aikana niin monessa ryhmässä kuin haluaa. Jos joillakin kursseilla perhekortti ei kelpaa, siitä mainitaan erikseen kyseisen kurssin kohdalla.

Perhekortin voit lunastaa netin kautta kohdasta kurssit -> nurmes -> muu koulutus -> perhekortti, kurssinro 000002, puhelimitse 04010 45105 tai opiston toimistosta ma 21.8.2017 alkaen. Lunasta perhekortit netissä kaikille perheenjäsenille erikseen. Erillistä paperista perhekorttia ei enää tarvita, huomioimme perhekortin  oppilasrekisteriimme, joten sitä ei myöskään tarvitse erikseen esittää opettajalle.

Netin kautta lunastetun perhekortin laskutamme opiskelijalta. Huom. Laskutamme perhekortin vain yhdeltä perheenjäseneltä. Lunastaessasi kortin opiston toimistosta, se voidaan myös laskuttaa asiakkaalta. Voit maksaa perhekortin opiston toimistossa, (käy vain käteinen) tai Hyvinvointipalveluissa (käy pankkikortti tai käteinen).

Jos päätät lunastaa perhekortit vasta myöhemmin lukukauden aikana, ja olet saanut laskun yksittäisten kurssien kurssimaksuista, maksa kuitenkin saadut kurssimaksut normaalisti. Lähetämme lisälaskun kurssimaksujen ja perhekortin erotuksesta.

Erityisryhmien kurssit 10 €

Yleisöluennot, maksuton