Navigaatiovalikko

Teija Simonen Facebook syöte

Palveluohjaus / kansikuva

Murupolku

Palveluohjaus/alotusteksti

Palveluohjaus yhdistyksille ja kuntalaisille

Palveluohjaaja koordinoi yhdistysten verkostotyötä, tiedottamista sekä yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Palveluohjaaja tukee yhdistysten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa.

Palveluohjaaja tekee yhteistyötä myös sosiaali- ja terveyspalvelujen, erilaistan hankkeiden, maakunnan toimijoiden, yritysten ja seurakuntien kanssa. Palveluohjaajan on mukana lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisessä ja tekee palveluohjausta kunnassa.

Palveluohjaajan työtila sijaitsee Nurmes-talon alakerrassa Kötsin museon ja Hyvinvointipalvelujen välissä. Työ on kuitenkin liikkuvaa, joten sovithan tapaamisen etukäteen.

Tilaan on tulossa asiakastietokone, jossa kuntalaiset ja yhdistykset voivat hoitaa omia asioitaan ja saada tarvittaessa tukea palveluohjaajalta. Varaa aika palveluohjaajalta, että hän tietää olla paikalla.

 

Kesällä 2018 kuntalaisilta kerättyjä ajatuksia, mitä Nurmekseen kaivataan.

Vastauksissa nousi usein esille lapset ja nuoret, erilaiset tapahtumat ja talvikauden aktivointi. Myös monikanavainen tiedottaminen ja markkinointi ajoissa oli toiveissa. Miten sinä voisit vastata näihin tarpeisiin? Mitä muuta sinulla tulisi mieleen? Ota yhteyttä!

Kuvassa esite palveluohjaajan työstä, klikkaa auki kuvaa painamalla.

Palveluohjaus / yhteystiedot

Teija Simonen Palveluohjaaja Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 teija.simonen(at)nurmes.fi

Työni on liikkuvaa, joten sovi aika tapaamiselle! Facebook: Palveluohjaaja Teija Simonen Instagram: palveluohjaajateija

Nurmeksessa tapahtuu - Events in Nurmes

Perhepalvelut - Nurmes