Navigaatiovalikko

Teija Simonen Facebook syöte

Palveluohjaus / kansikuva

Murupolku

Palveluohjaus/alotusteksti

Palveluohjaus yhdistyksille ja kuntalaisille

Palveluohjaaja koordinoi yhdistysten verkostotyötä, tiedottamista sekä yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Palveluohjaaja tukee yhdistysten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa.

Palveluohjaaja tekee yhteistyötä myös sosiaali- ja terveyspalvelujen, erilaisten hankkeiden, maakunnan toimijoiden, yritysten ja seurakuntien kanssa. Palveluohjaaja on mukana lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisessä ja tekee palveluohjausta kunnassa.

Palveluohjaajan työtila sijaitsee Nurmes-talon alakerrassa Kötsin museon ja Hyvinvointipalvelujen välissä. Työ on kuitenkin liikkuvaa, joten sovithan tapaamisen etukäteen.

Palveluohjaus / digipalvelujen käytön ohjaus

Digipalvelujen käytön ohjaus

Maksuton ja turvallinen asiakaspääte käytettävissä ajanvarauksella. Apua ja neuvoja digipalvelujen ja verkkosovellusten käyttämiseen, tiedonhakuun ja verkossa toimimiseen. Mahdollisuus järjestää myös videoyhteys asioiden hoitamista varten. Videoyhteys on yksi mahdollisuus saavuttaa palvelu, jota ei omalla paikkakunnalla enää tarjota. Videoyhteys mahdollisuudesta on sovittava ennakkoon.

Palvelu on avoin kaikille kuntalaisille, mutta on ensisijaisesti tarkoitettu kuntalaisille, joilla ei ole omaa tietokonetta. Käytön ohjaus sopii myös henkilölle, jolla on halu oppia mm. verkossa asiointi omatoimisesti, mutta tarvitsee alkuun pääsemiseksi tukea. Palvelu on maksuton.

Asiakaspääte ja digipalvelujen käytön ohjaus ovat käytettävissä AJANVARAUKSELLA Nurmeksen kaupungin palveluohjaajan Teija Simosen työhuoneessa Nurmes-talon alakerrassa (Kötsintie 2, 75500 Nurmes). Ajanvarauksen yhteydessä sinulta kysytään esitiedot.

Lisätietoja ja ajanvaraus

Teija Simoselta puh. 04010 45723 tai kaupungin kirjaamosta puh. 04010 45007, 04010 45010 (Kirkkokatu 14).

Palvelun esite.

 

Vapaaehtoispankki /Palveluohjaus

Vapaaehtoispankki

Haluaisitko silloin tällöin auttaa tapahtumien ja palvelujen järjestämisessä? Haluaisit auttaa mutta et välttämättä halua liittyä yhdistyksiin? Onko sinulla osaamista, jota voisit tarjota muiden hyödyksi ja iloksi? Vapaaehtoispankki on juuri Sinulle.

Tiimityöllä saamme virkeää toimintaa ja iloisia tapahtumia omalle paikkakunnallemme. Samalla saat mahdollisuuden kartuttaa omia kokemuksiasi ja osaamista talkootyössä sekä tutustut uusiin ihmisiin.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoispankkiin niin saat tiedon, kun Nurmeksen alueen yhdistykset ja toimijat tarvitsevat apukäsiä. Tieto tapahtumasta tulee sinulle tekstiviestillä, sisältäen tarkemmat tiedot talkootyöstä yhteystietoineen. Tietojasi ei luovuteta yhdistyksille/tapahtuman järjestäjille vaan päätät itse pystytkö ja haluatko osallistua tarjottuun työhön. Vapaaehtoispankkiin voit ilmoittautua ilman sitoumuksia, eikä liittyminen edellytä jäsenyyttä missään yhdistyksessä. Voit myös poistua vapaaehtoispankista ihan milloin vain, ilmoittamalla siitä Teijalle teija.simonen(at)nurmes.fi tai p. 04010 45723. Vapaaehtoispankki on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoispankkiin täällä.

Vapaaehtoispankki yhdistykselle - lähetä hyvissä ajoin selkeä kuvaus järjestettävästä tapahtumasta/toiminnasta johon tarvitsette apukäsiä. Ilmoituksen tulee sisältää ainakin nämä tärkeimmät asiat

  • Aika ja paikka
  • Mihin aikaan tarvitsette apua ja mihin tehtävään
  • Kuka antaa lisätietoja (puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite)

Lähetä tiedot tapahtumasta ja avun tarpeesta palveluohjaajalle osoitteeseen teija.simonen(at)nurmes.fi tai p. 04010 45723

Palveluohjaus / yhteystiedot

Teija Simonen palveluohjaaja Nurmes-talo, Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 teija.simonen(at)nurmes.fi

Työni on liikkuvaa, joten sovi aika tapaamiselle! Facebook: Palveluohjaaja Teija Simonen Instagram: palveluohjaajateija

Teijan terveiset

Nurmeksessa tapahtuu - Events in Nurmes

Perhepalvelut - Nurmes