Sosiaalinen media

Nurmeksen kaupungilla on omat viralliset Facebook -sivut. Twitter- tai muita sosiaalisen median tilejä ei ole käytössä.  Myös kaupungin kirjastolla, kulttuuripalveluilla, museolla ja Pielisen Karjalan Maaseutuhallinnolla sekä Porokylän koululla on omat Facebook-sivunsa, joilla viestitään kyseisten toimijoiden ajankohtaisista asioista.

 

 Nurmeksen kaupungin ajankohtaisia asioita voi silloin tällöin lukea myös Pielisen Immeisten Facebook-sivulla. Pielisen Immeiset on sitoutumaton Facebook-sivu, missä viestitään Pielisen Karjalan tapahtumista, sattumuksista ja tuotteista.

Instagram

Nurmeksen kaupungille on luotu Facebookin ohelle tili myös Instagramiin. Merkitse omat Nurmes-kuvasi tunnistella #nurmeskuvat #nurmes.

www.instagram.fi/nurmeksenkaupunki

Some-toimittaja palkattu kesäksi 2017

Nurmeksen kaupungin kesän 2017 viralliseksi sosiaalisen median toimittajaksi/sisällöntuottajaksi on nimetty Matti Koukkari. Matti välittää videoin ja kuvin nurmeslaista elämänmenoa kesän ajan kaupungin some-seuraajille Facebookissa ja Instagramissa.

Blogit

Nurmeksen kaupunginjohtaja Asko Saatsi on pitänyt blogia vuodesta 2012 saakka. Uusia mielenkiintoisia blogikirjoituksia, vaihtuvin teemoin julkaistaan tasaiseen tahtiin. Blogiin voit tutustua tästä.

Nurmes-talon nurkilta -blogia puolestaan kirjoittaa kulttuurisihteeri Marjo Säkkinen, jonka pääasiallista työmaata on Nurmes-talo. Tutustu blogiin tästä.

 

Yhteystiedot:

Hallintojohtaja
Riikka Boren
puh. 04010 45002

Johdon sihteeri
Paula Karjalainen
puh. 04010 45003

Www-sivut
Toimistosihteeri

Tanja Saarelainen
Puh. 04010 45010

Intranet
Asianhallintapäällikkö
Anne Korhonen
Puh. 04010 45007

etunimi.sukunimi(at)nurmes.fi