Työtä ja yrittäjyyttä Nurmeksessa

Nurmes on kehittyvä asuin- ja yrittäjyyskaupunki, jonka sijainti on keskeinen Pielisen Karjalassa. Olemme yhteistyöhön pystyvä ja eteenpäin katsova kaupunki. Kaupungin elikeinorakenne on monipuolinen. Maatalous on voimissaan.

Nurmeksen palvelut ovat kunnossa ja kaupunkimme talous on tasapainossa. Näin voimme tarjota myös uusille asukkaille ja yrityksille hyvät ja turvalliset lähtökohdat. Nurmes on turvallinen investointikohde.

Kaupunki tukee yrittäjien toimintaa mm. auttamalla sopivien toimitilojen löytymisessä sekä kaavoittamalla uusia yritysalueita, joista mainittakoon viimeisimpänä käynnistynyt vihreän energian teollisuusalueen rakentaminen.

Osaavaa ja koulutettua työvoimaa on tarjolla runsaasti ja lisäksi kuntien yhteinen kehittämisyhtiö Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Pikes Oy on yhteistyökumppaneineen yrittäjien käytössä.

Yrittäjäksi Pielisen Karjalaan -video

Yrittäjäksi Pielisen Karjalaan -video esittelee Pielisen Karjalan alueen teollisuutta. Koneurakointi S. Kuittinen Oy:n toimitusjohtaja Simo Kuittinen ja A&R Sveholm Oy:n / Perhekokin toimitusjohta-ja Annukka Tiainen kertovat puu- ja elintarvikealojen monipuolisista tuotteista ja alueen tarjoamis-ta vahvuuksista. Laura Jänönen Karjalan Konepojat Oy:stä esittelee uuden Vihreän teollisuuden alueen etuja sijoittuville yrityksille. Katso video klikkaamalla tätä.