Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Friggin Folkkijoulu feat. Johanna Försti & Timo Rautiainen la 4.12.2021 klo 19 Hannikaisen salissa

Friggin Folkkijoulu feat. Johanna Försti & Timo Rautiainen la 4.12.2021 klo 19 Hannikaisen salissa

Huom. Nurmeksen kaupungin tiloissa ja tilaisuuksissa on maskipakko.

Friggin Folkkijoulu feat. Johanna Försti & Timo Rautiainen

La 4.12.2021 klo 19 Hannikaisen sali, Nurmes-talo

Kotimaisen kansanmusiikin superyhtye Frigg liikutti ja herätti hurmosta Folkkijoulu-kiertueillaan vuosina 2018 ja 2019. Nyt tämä lämmin ja sävykäs joulukonsertti nähdään pitkän tauon jälkeen Nurmeksen Hannikaisen salissa osana Nurmeksen Joulumusiikin ohjelmaa.

Friggin rinnalla solisteina loistavat Johanna Försti ja Timo Rautiainen, joilla kummallakin on vahva side kansanmusiikkiin. Lavalla heidät nähdäänkin myös mandoliinin ja viulun varressa.

Ohjelmistossa korostuu vanhan ajan aito ja maanläheinen joulu sekä kaikki ne tunnelmat, joita muusikoiden kotoisiin, kansanmusiikin täyteisiin joulumuistoihin liittyy. Illan aikana kuullaankin koko kansan rakastamia joululauluja, jotka muotoutuvat uudelleen Friggin sovituksissa. Lisäksi tuttujen teosten rinnalla kuullaan Friggin jäsenten erityisesti Folkkijoulua varten säveltämiä jouluisia lauluja.

Riehakkaana livebändinä tunnetun Friggin huippuunsa hiottu yhteissoitto ryyditettynä pirskahtelevalla ja humoristisella live-energialla on tehnyt vaikutuksen kuulijoihin ympäri maailmaa. Frigg on julkaissut olemassaolonsa aikana kymmenen levyä, joihin lukeutuu myös Folkkijoulu-kiertueita varten valmistunut Joululaulut. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta!

Konsertti kestää noin 2 t ja siinä on väliaika.

Liput 25 / 20 euroa.
Ennakkomyynti kahvila Harju, Nurmes-talo ja aksytammat.fi