Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Ilmainen Katurin käyttöoikeus ikäihmisille sekä alle 12-vuotiaille lapsille Nurmeksessa

Katurin käyttö ikäihmisille sekä alle 12-vuotiaille lapsille maksutonta vielä loppuvuoden!

Nurmeksen kaupunki ottaa käyttöön Katuri-palveluliikenteessä maksuttoman käyttöoikeuden kokeilun yli 75-vuotiaille ja alle 12-vuotiaille lapsille määräajaksi 1.7.-31.12.2018.

Katuri on kutsuohjattu reittiliikenne, joka ajetaan tilausten perusteella kotiovelta kotiovelle tai sovitusta paikasta. Kuljetus on tarkoitettu kaikenikäisille. Asiakasmaksu määräytyy matka pituuden mukaan. Autoissa on invavarustus.

Katuri-liikennettä eri kaupunginosien välillä ei ole kaikilta osin hyödynnetty. Katuria voi käyttää harrastustoimintaan seniori- ja juniorikorttien yhteydessä, esimerkiksi kylpyläkäyntien yhteydessä sekä Hyvärilän liikuntamahdollisuuksiin.

Kuljetus tilataan arkipäivisin klo 7.00 - 18.00. Paluukuljetuksen voi sopia kuljettajan kanssa tai soittamalla. Tilaa tarvitsemasi kuljetus viimeistään 3 tuntia aikaisemmin (kylien kyydeistä) ja viimeistään 2 tuntia aikaisemmin (taajaman kyydistä). Aamukyydit mieluiten edellisenä päivänä. Katurien tilausnumerot löytyvät Nurmeksen kaupungin nettisivuilta.

Kerro nimesi ja osoitteesi, mistä kuljetus tulee hakemaan, minne olet menossa ja mihin aikaan. Ilmoita montako henkilöä tarvitsee kuljetuksen ja tarvitseeko kuljettajan huomioida erityistarpeita (esim. pyörätuoliasiakas, näkövamma).

Taajama-alueen liikenne lähtee tasatunnein Porokylän S-marketin edessä olevalta pysäkiltä ja haja-asutusalueiden kyydeissä tulo- ja lähtöajat muodostuvat tilausten mukaan.

 

Tietoa Katurista löydät täältä.

Lisätietoja