Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Kaupungin sähköiset viestintäkanavat yhtenäistyvät 1.1.2020 alkaen

Kaupungin sähköiset viestintäkanavat yhtenäistyvät 1.1.2020 alkaen

Nurmeksen kaupungin ja Valtimon kunnan sähköiset viestintäkanavat yhtenäistyvät kuntaliitoksen myötä. Uusia viestintämuotoja ei tässä vaiheessa oteta käyttöön, vaan tiedottaminen keskitetään Nurmeksen kaupungilla jo olemassa oleviin väyliin – www-sivuihin ja sosiaalisen median tileihin.

Kuntalaisen näkökulmasta konkreettisin muutos lienee se, että Valtimon kunnan verkkosivustolle valtimo.fi -sivustolle menijät ohjataan 2.1.2020 alkaen nurmes.fi -sivustolle ja jatkossa myös Valtimoa koskevat tiedot löytyvät siis nurmes.fi-sivustolta. Verkkosivujen päivittäminen on käynnissä ja ne valmistuvat alkuvuodesta. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ehdotuksia sivujen edelleenkehittämiseksi. Palautetta voi antaa esimerkiksi sähköpostitse osoitteella kirjaamo(at)nurmes.fi tai sähköisellä palautelomakkeella.

Kuten nykyaikaan kuuluu, käytämme viestinnässämme myös sosiaalista mediaa. Nurmeksen kaupungin yleisimmin ja monipuolisimmin käyttämä sosiaalisen median kanava on Facebook, mutta viestimme myös Instagramissa ja You Tube -kanavallamme. Jatkossa viestimme niissäkin koko uuden Nurmeksen kattavasti. Nurmeksen kaupungin virallinen Facebook-tili löytyy nimellä @nurmeksenkaupunki. Lisää kaupungin ja sen yksiköiden somenäkyvyydestä löytyy sivuiltamme www.nurmes.fi/some.

Valtimon kunnan sosiaalisen median tilit kunnan tiedotuskanavana hiljenevät 1.1.2020. Tilejä ei kuitenkaan poisteta, mutta niitä ei enää päivitetä. Esimerkiksi Valtimon kunnan YouTube-kanavalla on paljon mm. kesäsomettajien tuottamia videoita Valtimolta, joista on varmasti monille iloa tulevaisuudessakin. Valtimon kunnan entinen Facebook-sivusto jatkanee Valtimon asioiden epävirallisena tiedotuskanavana, 1.1.2020 alkaen nimellä Valtimon pitäjä. Sivun päivitysvastuu ei kuitenkaan ole enää kaupungilla.

Pyrimme viestimään Nurmeksen asioista mahdollisimman monipuolisesti ja monikanavaisesti myös vuonna 2020!