Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Maaseutuparlamentti 2020 - Nurmeksessa?

Maaseutuparlamentti 2020 - Nurmeksessa?

Nurmes on päässyt mukaan TOP 3:n maaseutuparlamentin paikkakisassa

Nurmes pääsi jatkoon Maaseutuparlamentti 2020-paikkakisassa. Paikkakisan raati on valinnut seitsemästä ehdotuksesta kolme avoimeen nettiäänestykseen. Nettiäänestyksessä ovat Nurmes, Kurikka ja Kaakkois-Suomi (Rauha, Lappeenranta). 

Maaseutuparlamentti 2020 –paikkakisan avoin nettiäänestys toteutetaan 26.-28.3.2019, jolloin kaikilla on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan ja päättää missä Maaseutuparlamentti 2020 järjestetään 1. -3.10.2020. Lisää tietoa äänestyksestä julkaistaan piakkoin Maaseutuparlamentti.fi –sivuilla ja tiedotamme siitä sivuillamme.

Mikä on maaseutuparlamentti? 

Maaseutuparlamentti on valtakunnallinen tapahtuma. Se tuo yhteen tuhansia innostuneita toimijoita, tutkijoita, kehittäjiä ja päättäjiä eri puolilta Suomea. Kahden vuorokauden ajan heittäydytään rohkeasti kehittämään uusia maaseuduilta lähteviä ratkaisuja yhteiseen kestävämpään tulevaisuuteen. Maaseutuparlamentin pääteemana ja järjestelyiden punaisena lankana tulee olemaan kestävä taloudellinen, ekologinen, sosiaalinen ja kulttuurinen kehitys. 

Tapahtuma kokosi viime vuonna reilu 800 osallistujaa innostumaan maaseudun mahdollisuuksista. Tapahtumapaikalla vieraili osallistujien lisäksi reilu 1500 henkilöä. Somen kautta Maaseutuparlamentti tavoitti yli 100 000 henkilöä. Pääjärjestäjinä toimivat Maaseutupolitiikan neuvosto, maaseutuverkosto, Suomen Kylät ry ja MTK ry. Tapahtuma toteutetaan laajassa yhteistyössä muiden valtakunnallisten, alueellisten ja paikallisten maaseudulla toimivien organisaatioiden ja asiantuntijoiden kanssa. (Maaseutuparlamentti)

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa