Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Novellikoukku tekee hyvää la 28.1.2023 klo 13-15 Nurmeksen kaupunginkirjastolla

Novellikoukku tekee hyvää la 28.1.2023 klo 13-15 Nurmeksen kaupunginkirjastolla

Novellikoukku kokoontuu Nurmeksen kaupunginkirjastolla, kirjaston perällä, nuorisotilassa (os. Kötsintie 2).

Tervetuloa neulomaan, kahvittelemaan ja kuuntelemaan tarinaa!

Neulotaan Ukrainaan ja paikallisille ikäihmisille villasukkia ja hypistelymuhveja. Paikalla opastusta, tarvikkeita ja ohjeita, joten epävarmatkin neulojat mukaan! Voit myös tulla virkkaamaan koristeita muiden tekemiin muhveihin.

Tilaisuudessa sovitaan tulevat Novellikoukun ajankohdat, joten myös uudet tulijat nyt paikalle kertomaan, milloin pääsisitte mukaan.

Novellikoukkuun otetaan myös uusia lukijoita. Tervetuloa siis te, jotka haluatte harjoittaa äänenlukemistanne ja tarjota toisille elämyksen kuunnellun tarinan muodossa.

Järj. Nurmeksen kaupunginkirjasto, Nurmeksen martat ry ja Lipinlahden nuorisoseura ry

 

Lahjoitukseen voi osallistua myös lahjoittamalla lankoja tai neulomalla kotona ja tuomalla tuotoksesi Nurmeksen kaupunginkirjastolle. Neulokset toimitetaan ikäihmisten palveluihin ja Ukrainaan kevään aikana.

 

Mikä on Novellikoukku? Novellikoukku on kirjaston ja Nurmeksen marttojen yhdessä järjestämä tilaisuus, jossa neulotaan ja virkataan yhdessä. Tilaisuudessa vapaaehtoinen lukija lukee valitsemaansa novellia, josta voidaan yhdessä keskustella. Toiminta on matalankynnyksen toimintaa, ei vaadi ilmoittautumista ja on hieno mahdollisuus päästä tutustumaan erilaisiin tarinoihin ja muihin käsityöharrastajiin.