Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Lapsiperheet ulkoilemaan!

Nurmeksen syksyinen aarrejahti

Joka viikko uusi aarre etsittävänä! Etsimällä poääset osallistumaan tuotepalkintojen arvontaan. Ensimäinen vihje julkaistaan tiistaina 15.10. ja aarteita tulee etsittäväksi joulukuulle saakka.

Katso kuvavihje tiistaisin paikallislehdestä tai somesta #nurmeksensyksinenaarrejahti.

Aarteista keräät tietoja korttiin, jonka saat kirjastolta. Samalla kortilla voit osallistua arvontaan. Kortit palautetaan kirjastolle 13.12. mennessä.

Aarrejahdin järjestävät joukko nurmeslaisia yhdistyksiä. Yhteistyössä ovat mukana myös Nurmeksen kaupunki ja Ylä-Karjala.

Hyvää mieltä ja liikkumisen iloa!

Kuvavihjeet:

Kuvavihje 15.10.2019
Kuvavihjeen on antanut Tanssikerho Täysikuu ry ja kuvan vihje kuuluu näin: Kuvassa näkyvästä kohdasta löydät seuraavan vihjeen. Viekö matka sitten portin ali ylöspäin vai ei, se selviää vihjeestä. Onnea etsintään!

Kuvavihje 22.10.2019
Ensimmäisen vihjeen aarteen sijainnista löydät, kun kurkit ympärillesi kuvan maisemissa. Aarrejahdin viikolla 43 toteuttaa yhteistyössä MLL Nurmeksen yhdistys ry ja PKO.

Kuvavihje 29.10.2019

Kun kuljet yli vaaranpaikan, muista katsoa ensin oikealle, sitten vasemmalle ja vielä kerran oikealle! Näet risteyksen, siellä on seuraava vihje. Onnea seikkailuun. Aarteen on piilottanut Savikylän maamiesseura ry.

Kuvavihje 5.11.2019

Tämän Kirkkokadulla sijaitsevan vuonna 1905 rakennetun talon menoa vahtivat yhä edelleen rehtori Aino Grahnbohmin silmät. Etsi silmät? Aarteen on piilottanut Näre ry.

Kuvavihje 12.11.2019

Tämän viikon aarrejahti käydään täällä! Vihjeen löydät, kun kierrät tämän rakennuksen. Aarre löytyy samasta pihapiiristä. Aareen on piilottanut Nurmeksen Seppojen Tanssijaosto.