Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Nurmeksen Vesi on ottanut käyttöön Kulutus-Web -palvelun ja ja 1.1.2019 alkaen päivystysnumeron

Nurmeksen Vesi on ottanut käyttöön Kulutus-Web -palvelun ja 1.1.2019 alkaen päivystysnumeron

Kulutus-Web on kiinteistön omistajille tarkoitettu palvelu, jonka kautta voi esimerkiksi vaivattomasti ilmoittaa mittarilukeman. Palvelussa voit myös selata kiinteistösi vedenkulutushistoriaa, katsoa ennusteen tulevasta vesilaskusi euromäärästä, lähettää kysymyksiä tai palautetta sekä tehdä sopimuksen siirtoilmoituksen.

Palveluun kirjaudutaan kulutuspaikan /-pisteen numerolla ja mittarin numerolla, nämä tiedot löytyvät vesilaskusta tai mittarinlukukortista.

Pyydämme lähettämään lukematiedon ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Voit myös ilmoittaa vesimittarin lukeman postitse lähetetyllä vesimittarilukeman ilmoituskortilla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Tallenna lukema Kulutus-Webiin täysinä kuutioina. Mittarilukemaa tallennettaessa voit saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on suuri, ota yhteyttä vesihuollon asiakaspalveluun.

Kulutus-Webin pikaohje

Kirjaudu Kulutus-Webiin tästä

Vesihuollolle uusi palvelunumero

Nurmeksen Veden uusi päivystysnumero 04010 45722 otetaan käyttöön 1.1.2019. Numeroon keskitetään kaikki vesihuollon vikailmoitukset (vesilaitos tai viemärilaitos). 

 

Lisätietoja