Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmän jäsenet

Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmän jäsenet

Maanantaina 25.10.2021 perustettiin Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmä. Yhteistyöryhmän toiminnan tavoitteena on yhteistyön lisääminen yhdistysten välillä, yhdistyskentän voimien vahvistaminen, yhteistyön tiivistäminen yhdistysten ja kunnan välillä sekä vaikuttaminen: yhdistyskentän äänen tuominen kunnan kehittämistoimintaan.

Perustamiskokouksessa puhetta johti Seppo Laaninen ja sihteerinä toimi ma. yhteisökoordinaattori Anu Huusko. Kokouksen alussa saimme terveiset Pohjois-Karjalan järjestöasiainneuvottelukunnan (JANE) järjestöasiantuntija Hanna Kääriäiseltä. Hanna kertoi JANEn toiminnasta, miten se vaikuttaa ja mitä toimintaa paikallis-JANEissa on.

Kokouksessa sovimme kokouskäytännöistä, järjestäydyimme ja kävimme toimintasuunnitelman kimppuun. Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmän puheenjohtajana toimii kaudella 2021-2023 Anni Savolainen ja sihteerinä toimii yhteisökoordinaattori. Kokous valitsi myös Nurmeksen kaupunkistrategian imagotyöryhmän tulevaisuustyöpajaan Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmän edustajaksi Kirsi Partasen ja Pertti Meriläisen.

Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmä 2021–2023:

Kylä- ja kaupunginosayhdistys:
Seppo Laaninen, Vanhan Kauppalan asukasyhdistys
Arja-Leena Lammi, Savikylän Maamiesseura ry

Eläkeläisjärjestöt:
Mirjami Sirkkiä, Eläkeliitto Nurmes

Sosiaali- ja terveysyhdistykset:
Anni Savolainen, Nurmeskotiyhdistys ry
Pekka Tulimäki, Ylä-Karjalan Kuulo ry  

Kotiseutu- ja perinneyhdistykset, sukuseurat:
Pertti Meriläinen, Valtimo-seura
Päivi Härkin, Valtimon Kehittäjät

Taide- ja kulttuurijärjestöt:
Kirsi Partanen, Nurmeksen Näyttämökerho

Harrastus- ja vapaa-ajan yhdistykset:
Juha Hakkarainen, LC Valtimo
Anna Hölttä, Ylä-Karjalan Omakotiyhdistys

Lasten, -nuorten, ja perheiden yhdistykset
Anni Korhonen, Pielisen 4H

Kuvassa Kirsi Partanen, Anu Huusko, Seppo Laaninen, Mirjami Sirkkiä, Juha Hakkarainen, Anna Hölttä ja Pertti Meriläinen. Kuvassa vaan osa yhteistyöryhmän jäsenistä, osa kokouksen osallistujista oli etänä ja osa ehti lähteä ennen kuvan ottoa. Kuva: Hanna Kääriäinen.

Lisätietoa