Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Perhepalvelut tiedottaa

Nurmeksen perhepalvelut järjestävät jälleen infotilaisuuksia ja muuta ohjelmaa. Suunnitelmat on tehty perheiltä kysyttyjen toiveiden mukaan ja ne kehittyvät vielä kevään edetessä.

Infotilaisuudet avoimessa päiväkodissa (Pikku-Kaarlen päiväkoti, Kondiet-ryhmä):

ti 29.1. klo 10 perhetyöntekijä Jenni Similä ja perhepäivähoidon ohjaaja Elina Lohtander kertovat päivähoidon aloittamisesta ja töihin paluusta. Mitä ottaa huomioon? Miten haetaan päivähoitoa?

ti 2.4. klo 10 varhaisesta tuesta Jenni Similä ja neuvolasta Tanja Heikura kertovat lapsen uhmasta ja sen kohtaamisesta.

Ev.lut. seurakunta vierailee avoimella päiväkodilla kerran kuukaudessa, perjantaisin klo 10. Kevät 2019: 18.1., 15.2., 22.3., 12.4. ja 17.5.

Jumppaa vanhemmille

Vetäjänä Laura Kuittinen, järj. vapaa-aikapalvelut
Parillisten viikkojen torstaisin klo 10-11 10.1.2019 alkaen. Ei viikoilla 10 ja 16.

Lastenhoito jumpan ajaksi kahdeksalle ensimmäiselle lapselle. Lapsen voi ottaa jumppaan mukaan.

Lisäksi:

la 9.2. klo 12-13 Vauvaperheiden kirjastorotinat. Tunnelmallinen satuhetki vauvalle ”satuhierontaa ja loruja”. Nurmeksen kaupunginkirjastolla (Kötsintie 2). Järj. Sytytä lukuinto! -hanke + kumpp.

ke 20.3. illalla perheasiainneuvottelukeskukselta Piia Nurhonen pohtii työn ja muun elämän yhteensovittamista. (Kellonaika ja paikka varmistuvat myöhemmin.)

Aukiolot

Avoin päiväkoti avoinna ma-ti, to-pe klo 9-12 (keskiviikkoisin perhepäivähoitajat).

Kohtaamispaikan ohjelma on kaikille avointa ja maksutonta, eikä vaadi ilmoittautumista.

Muut toimijat:

Myös Nurmeksen Evankelisluterilainen seurakunta ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Nurmeksen yhdistys järjestävät tilaisuuksia ja säännöllistä toimintaa perheille.