Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Pienpuusta pistoaitaa -kurssi Ikolan museolla 29.6.2021

Pienpuusta pistoaitaa -kurssi Ikolan museolla 29.6.2021

Tervetuloa tutustumaan ja oppimaan pistoaidan teko! Raivattu ranka ja korjattu puu on hyvin hyödynnettävissä. Oppisiko aidanteon, olisiko pienpuusta bisnestä? Päivän aikana pääset tutustumaan ja tekemään yhdessä pistoaitaa. Olet tervetullut käymään paikalla tutustumassa lyhyemmänkin aikaa, mutta muistathan ilmoittautua.

Tarjolla opit perinteisen pistoaidan rakentamiseen sekä tietoa ympäristön- ja maisemanhoitoon liittyvään yrittäjyyteen. Tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tanja.airaksinen@msl.fi/ 045 120 4259
Ilmoittaudu viimeistään 23.6. Mukaan otetaan max. 25 osallistujaa. Kurssi on suunnattu yritystoiminnan ideoita hakeville sekä kaikille kiinnostuneille. Kurssi on osallistujille maksuton, ja toteutuu koronarajoitukset huomioiden.

 

Kurssi järjestetään Ikolan museon pihapiirissä, Kotiniementie 2, 75530 Nurmes. Kurssi alkaa kello 10 ja päättyy noin klo 16.

Tilaisuuden järjestää Yhteinen ympäristö - elinvoimaa ympäristöstä -hanke. Hanke on Maaseudun Sivistysliiton ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten/ProAgria Itä-Suomen yhteishanke, ja se kehittää ympäristönhoitoon liittyvää yrittäjyyttä ja palvelutarjontaa Pohjois-Karjalan alueella.