Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Taas jaetaan tunnustuksia perhekeskustoimijoille kehittämistyöstä perhekeskustoiminnan ja ajattelun edistämiseksi - ilmianna hyviä käytäntöjä

Taas jaetaan tunnustuksia perhekeskustoimijoille kehittämistyöstä perhekeskustoiminnan ja ajattelun edistämiseksi - ilmianna hyviä käytäntöjä

Perhekeskuksen maakunnallinen ohjausryhmä haluaa taas tänä vuonna jakaa tunnustuksia perhekeskustoimijoille tärkeästä kehittämistyöstä perhekeskustoiminnan ja ajattelun edistämiseksi. Tunnustukset jaetaan annettujen ehdotusten perusteella ja siksi ohjausryhmä toivoo ehdotuksia kaikista teoista, ideoista ja kohtaamisista, joita Pohjois-Karjalassa on toteutettu lasten, nuorten ja perheiden kanssa niin kunnissa, järjestöissä, seurakunnissa kuin Siun sotessakin.

Viime vuonna tunnustuksia tuli Nurmekseen kaksi: monialaisesta yhteistyöstä Vaara-kirjastojen Nurmeksen kirjasto ja perhekeskuksen kehittämistyöstä yleisesti.

Perhekeskustyön kehittämistä koskevan tunnustuksen voi saada seuraavissa luokissa:

1. Uusi työmenetelmä tai uusi idea, joka on käyttöönotettavissa myös muualla
2. Sivi-sote-järjestö-seurakunta –yhteistyö (yhteistyötä on vähintään kahden tahon välillä)
3. Toimintaansa tavoitteellisesti kehittävä kohtaamispaikka
4. Kohtaaminen

Luokissa 1-3 tunnustuksen saajaksi voi esittää yksikköä, porukkaa tai kohtaamispaikkaa, joka on onnistunut hienosti jonkun asian tai osa-alueen kehittämistyössä.
Luokkaan 4 tunnustuksen saajaksi voi esittää henkilöä, joka on taitava asiakkaiden tai työkavereiden kohtaamisessa

Pääset ehdottamaan tunnustuksen saajia 30.10.2020 asti alla olevasta linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/11385536216D1AA5

Perhekeskustunnustukset jaetaan Siun soten Perhekeskusseminaarissa 19.11.2020.