Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Tarjoa kotoilukassi perheille

Tarjoa kotoilukassi perheille

Haluatko tuottaa hymyn ja iloa aikana, johon liittyy paljon huolta ja epävarmuutta tulevaisuudesta? Voit nyt lahjoittaa nurmeslaisten perheiden hyvinvoinnin tueksi kotoilukassin.

Kotoilukassin sisältämän aineellisen sisällön lisäksi haluaisimme muistuttaa, että perusarjen rakenteet ja tavalliset arkipuuhat ovat nyt tärkeitä lapsille. Yhdessä tekeminen tuo turvallisuuden tunnetta ja toiminnan äärellä lapsenkin on helpompi jutella omista ajatuksistaan.

Kasseja on kolme eri kokoista ja lahjoitus tapahtuu maksamalla K-Market Evästorille haluamasi kotoilukassin hinta. Siun sote toimittaa ostettuja kotoilukasseja viikoittain perheille, joiden tietävät hyötyvän kassin tuomasta ilosta. Kotoilukassit ovat saatavilla 15.5.2020 saakka.

Yhteistyössä: Pasi ja Mira K-Market Evästorilta, Nurmeksen MLL-yhdistys, Nurmeksen kaupunki ja Siun soten lapsi- ja perhepalvelut

 

Me kaikki, aikuiset ja lapset, reagoimme muuttuneeseen arkeen eri lailla ja se on ihan normaalia. Jos haluat vinkkejä lapsesi kanssa keskusteluun, löydät niitä esimerkiksi oheisen Mannerheimin lastensuojeluliiton www-sivuston kautta eri kielillä. https://www.mll.fi/uutiset/lapset-puhuvat-koronasta-mita-aikuinen-voi-tehda/

Muistathan, ettet ole yksin. Jos koet tarvitsevasi tilanteessa ohjausta ja neuvontaa, voit ottaa yhteyttä SiunSoten perhe-ja sosiaalipalveluiden palvelunumeroon ma-pe 8-16 p. 013-330 2872.

 

Toivotamme sinulle ja perheellesi hyvinvointia, terveyttä ja valoista mieltä!