Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Tervetuloa mukaan "Syksyinen aarrejahti"-haasteeseen

Tanssikerho Täysikuu ry haastaa Nurmeksen yhdistykset liikuttamaan lapsia ja lapsiperheitä.

Tanssikerho Täysikuu ry haastaa Nurmeksen yhdistykset liikuttamaan lapsia ja lapsiperheitä. Tervetuloa mukaan järjestämään Syksyistä aarrejahtia!

Aarrejahti toteutetaan vko 42-46. Ajatuksena on toteuttaa joka viikko aarteen etsintä Nurmeksessa ja Valtimon pitäjässä, taajaman alueella tai sen välittömässä läheisyydessä. Aarteen paikka tulisi valita siten, että etsintään ja välimatkojen kulkemiseen ei tarvitse autoa.

Aarrejahti toteutetaan perinteisenä vihjeiden mukaan etenemisenä eli ensimmäinen vihje (kuva vihjeen paikasta) julkaistaan Ylä-Karjalassa, Nurmeksen kaupungin nettisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja yhdistysten omissa kanavissa tiistaisin. Kunkin viikon aarteen etsintäaikaa on sunnuntaihin klo 18 saakka.

Aarteen voi löytää esim. 2-4 vihjettä seuraamalla, yhdistys saa itse suunnitella oman vuoronsa. Lapset rakastavat tällaisia aarteen ja vihjeiden etsimisiä! Vihjeiden pitää kuitenkin soveltua aikuisten avustuksella myös perheen pienimmille.

Aarteen ensimmäiselle löytäjälle aarteessa olisi pieni mukaan otettava tavarapalkinto. Löytäjät jättävät aarrerasian kuitenkin paikalleen, sillä LISÄKSI aarteessa olisi koodikuvio (esim. Ш↑⌂◊O), jonka etsijät merkitsevät keräyskorttiin. Keräyskortteja olisi jaossa kirjastolla sekä jokaisessa aarrelaatikossa.

Kaikki vähintään yhdellä koodikuviolla varustetut keräyskortit osallistuvat lohdutuspalkinnon arvontaan. Kaikki 5 koodia keränneet osallistuvat vielä lisäarvontaan. Jokainen mukaan lähtevä yhdistys järjestää itse tai hankkii sponsoreilta palkintoja näihin arvontoihin, jotta saadaan kunnolliset palkinnot arvottavaksi.

Täytetyt keräyskortit palautetaan Nurmeksen pääkirjastolla tai Valtimon lähikirjastolla olevaan palautuslaatikkoon viimeisen etsintäviikon jälkeen ke 24.11 mennessä. Tuotepalkinnot arvotaan Joulun avauksessa 27.11. Palkinnot toimitetaan voittajille mikäli paikalle ei pääse.

Yhdistyksen tehtäväksi jäisi siis:
- suunnitella oman aarteenpiilotus ja siihen liittyvät vihjeet turvalliseen paikkaan
- kysyä tarvittaessa maanomistajan tai paikan omistajan lupa piilotukseen
- hankkia palkinnot arvontaan
- hankkia aarteeseen pientä tavarapalkintoa ensimmäisille löytäjille (huom. voi olla useita lapsia perheessä)
- lähettää vihjeestä kuva Ylä-Karjalan toimitukseen toimitus@ylakarjala.fi maanantaiaamuun mennessä ja kertoa sinne seuraava yhdistys, jolle haaste menee (huom! vihjekuvan voi käydä ottamassa ennen vihjeen varsinaista piilotusta)
- lähettää sama viesti myös Anu Huuskolle anu.huusko@nurmes.fi  (Anu julkaisee vihjeen kaupungin kanavissa) ja Tanssikerho Täysikuulle info@tanssikerhotaysikuu.com (Tanssikerho julkaisee myös omissa kanavissaan)
- piilottaa aarre ja vihjeet säänkestävästi (esim. pakasterasiat)
- julkaista ensimmäisestä vihjeestä juttu yhdistyksen omassa somekanavassa tai nettisivulla #nurmeksensyksyinenaarrejahti #nurmes #valtimo #omayhdistys
- jakaa halutessaan omissa some-kanavissa muiden yhdistysten päivityksiä Aarrejahtiin liittyen
- tarkistaa vihjeiden ja aarteen kunto etsintäajan aikana, täydentää aarrerasiaan tarvittaessa keräyskortteja
- poistaa vihjeet ja aarre etsintäajan päätyttyä sunnuntaina klo 18 jälkeen
- toimittaa arvontapalkinnot ke 24.11 mennessä Nurmes-talolle tai Kuntalaisten Talolle Anu Huuskolle tai sopia muusta toimituksesta Annin kanssa

Ilmoittaudu mukaan

Tanssikerho Täysikuu