Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Toiminta- ja kohdeavustukset haettavissa 15.4. saakka

Toiminta- ja kohdeavustukset haettavissa 15.4. saakka

Toiminta- ja kohdeavustukset kulttuuri-, kylä-, liikunta- ja nuorisotoimintaan ovat haettavissa maanantaista 24.2.2020 alkaen, ja hakemukset on toimitettava keskiviikkoon 15.4.2020 klo 15.00 mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Toiminta-avustus on tarkoitettu vain järjestöjen sääntömääräiseen toimintaan. Kohdeavustuksia voivat hakea yhteisöt, yritykset ja yksityiset kuntalaiset.

Avustus on tarkoitettu toimintaryhmien ja yksittäisten kuntalaisten toiminnan tukemiseen ja se voidaan myöntää esim. erilaisten yksittäisten yleisötapahtumien järjestämiseen.

Tarkempia tietoja hyvinvointilautakunnan avustusjärjestelmästä osoitteesta  www.nurmes.fi/avustukset.

Avustukset haetaan sähköisesti osoitteessa miunpalvelut.fi

Tutustu huolella ohjeisiin avustusten hakemiseksi, ennen kuin haet avustusta. Jos olette saaneet avustusta viime vuonna, muistakaa toimittaa tilitykset Miunpalveluihin tai hyvinvointipalvelujen toimistoon.

Alla olevat tilaisuudet on peruttu! Jos yhdistyksenne tarvitsee tukea avustusten hakemiseksi, ottakaa yhteyttä palveluohjaajaan. Ohjaus onnistuu ajanvarauksella.

Kaikille avoimet koulutustilaisuudet avustusten hakemisesta on koronavirustilanteen vuoksi jouduttu valitettavasti perumaan.

 

Tiedustelut: palveluohjaaja Teija Simonen p. 04010 45723, vapaa-aikasihteeri Armi Laukkanen p. 04010 45107, kulttuurisihteeri Marjo Säkkinen p. 04010 45150