Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Uusi Nurmes -juhlarahoitusta mahdollisuus hakea maanantaihin 16.12. saakka!

Uusi Nurmes -juhlarahoitusta mahdollisuus hakea maanantaihin 16.12. saakka!

Uusi Nurmes –juhlarahoitus on avustus, joka on tarkoitettu Nurmeksessa ja Valtimolla toimivien yritysten, yhdistysten ja palveluntarjoajien Uusi Nurmes -tuotteen, -palvelun tai -yleisötapahtuman toteutukseen tai markkinointiin.

Rahoituksella rohkaistaan yrittäjiä ja yhdistyksiä juhlistamaan uutta Nurmesta tuotteilla, palveluilla tai yleisötapahtumilla.

Rahoituksen tavoitteena on tuoda esille alueen vahvuuksia ja vahvistaa uuden Nurmeksen me-henkeä.

Myönnettävät avustukset ovat suuruudeltaan 2 x 2000 euroa, 2 x 1000 ja 4 x 500 euroa. Tuki on saajalleen julkista de minimis-tukea. Uusi Nurmes -juhlarahoituksen hakuohjeiden mukaan toinen 2 000 euron avustuksista jaetaan Some-rahoituksena. Hakemukset, jotka osallistuvat tämän avustuksen hakemiseen, julkaistaan heti kilpailuun ilmoittautumisen jälkeen Nurmeksen kaupungin Facebook-sivulla. Eniten tykkäyksiä kerännyt hanke voittaa!

Uusi Nurmes –juhlarahoituksen hakuaika on 14.10. - 16.12.2019. Avustuksen saajat julkaistaan 31.12.2019 uuden vuoden juhlassa Valtimotalossa.
    
Hakuohjeet ja säännöt

Juhlarahoitushakemus

Avustuksesta päättää työryhmä, johon kuuluu Pikes Oy:n toimitusjohtaja Minna Heikkinen, Nurmeksen ja Valtimon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Ella Kärki, MTK Pielinen ry:n puheenjohtaja Kalle Myllynen, kaupunginjohtaja Asko Saatsi, hallintojohtaja Riikka Boren ja kaupunginhallituksen edustaja Mikko Meriläinen.

Lähde mukaan!