Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Yhdistyksille tietoa perutuista tilaisuuksista

Kaikille avoimet koulutustilaisuudet avustusten hakemisesta perutaan

Hyvinvointilautakunnan avustusta hakevat voivat edelleen saada ohjausta avustusten hakemiseen, mutta yleiset opastustilaisuudet 24.3. klo 9-11 ja 14-16 sekä 25.3. klo 16-18 perutaan. Palveluohjaaja Teija Simonen auttaa hakemusten jättämisessä ajanvarauksella sekä Nurmeksessa että Valtimon pitäjässä.

Lisäys 17.3.2020: Kyselyjä yhdistysten avustusten hakemisesta ja liitteistä on tullut, kun yhdistykset eivät voi pitää vuosikokouksiaan tavalliseen tapaan. Hyvinvointilautakunta käsittelee asiaa seuraavassa kokouksessaan maaliskuun lopulla ja tiedotamme sitten lisää. Hakemusten jättämistä Miunpalvelujen kautta kannattaa jatkaa, mutta annamme lisää ohjeita lautakunnan kokouksen jälkeen.

1.4.2020 sote-yhdistysten järjestöilta Nurmeksen terveysasemalla on peruttu

Toivomme kuitenkin, että yhdistykset lisäisivät tietoja toiminnastaan Jelliin – minä autan siinä. Voidaan hoitaa se esim. puhelimitse. Esittelemme terveyskeskuksen työntekijöille myöhemmin Nurmeksen alueen yhdistysten toimintaa (esim. vertaistoiminta). Aikaa ei ole päätetty, mutta sen parempi, mitä enemmän Jellissä on sote-yhdistysten tietoja, joita esitellä. Voi olla, että esittely siirtyy syksyyn.

Täältä näet, onko teidän yhdistyksen tiedot siellä:
https://www.jelli.fi/nurmes/yhdistyksia-nurmeksessa/terveys-ja-potilasyhdistykset/

Ja toiminta:

https://www.jelli.fi/nurmes/tukea-ja-tekemista-nurmeksessa/

7.4.2020 suunniteltu yhdistysten yhteisen syystapahtuman ideointi-ilta on peruttu

Jätetään idea hautumaan ja suunnitellaan sitä lisää myöhemmin tänä vuonna. Ideoita ja ajatuksia voi minulle kuitenkin lähettää, laitan talteen! Tätä tapahtumaa voimme valmistella myös sähköpostitse ja puhelimitse eli edelleen voi ilmoittaa kiinnostuksen olla mukana.

22.4.2020 kaupungintalolle ideoitua digitapahtumaa ei järjestetä

Kohderyhmään olisi kuulunut erityisesti riskiryhmän edustajia. Järjestetään tapahtuma mahdollisesti syksyllä.

 

Kysy lisää yhdistysten asioista:

Teija Simonen

palveluohjaaja

teija.simonen(at)nurmes.fi

p. 04010 45723