Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Yhdistysten yhteinen toripäivä 17.6.2019

Yhdistys, tule mukaan yhteiseen toripäivään!

Tule mukaan rakentamaan hieno, yhteinen ja toiminnallinen toripäivä maanantaina 17.6. Nurmeksen torille!

Nurmeskotiyhdistys ry ehdotti, että voisimme eri yhdistysten voimin järjestää yhteisen toripäivän, jossa yhdistykset voisivat tavoitella uusia ihmisiä toimintaansa mukaan ja luovasti esitellä, mitä he todella tekevät täällä. Nyt ei pönötetä! Silläkään ei ole väliä, onko yhdistyksenne esim. harrastustoimintaa, edunvalvontaa tai kylätoimintaa, kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tiistaina 7.5. järjestöillassa laitettiin ideointi alkuun ja sitä jatketaan 3.6. klo 17 koulutustilassa, kaupungintalolla (Kirkkokatu 14) – tervetuloa mukaan!

Ajatuksena on tehdä illan mittaan jatkuva näytelmä, joka sijoittuu Ystävänpysäkille. Siellä on kuntalainen, joka haluaa tutustua yhdistysten toimintaan. Eri yhdistykset näyttelevät omaa toimintaansa (kerhoja, tapahtumia, infotilaisuuksia). Ehkä Närekartanokin tulee lavalle jossain välissä? Jännittävää! Tulisiko teidän yhdistys näytelmään mukaan?

Lisäksi yhdistykset levittäytyvät torille omiin/yhteisiin pöytiin ja kojuihin, joissa on toiminnallisia rasteja. Kun näitä rasteja kiertää, kävijät saavat passiinsa merkin tai kirjaimen. Kirjaimista muodostuu sana, joka pitää itse ratkaista. Sanan ratkaisseet saavat palkinnon.

Tulkaa luovasti mukaan! Mukana voi olla myös vaikka vain hetken näytelmässä tai koko päivän sekä 13-15 että 17-19.30 ohjelmallisissa osuuksissa.

Ilmoittaudu Teijalle mukaan, varaillaan sitten toriemäntä Virpiltä riittävästi pöytiä yms. Ja tätä saa ehdottomasti jakaa!

Myös lasten toripäivään 24.6. ovat kaikki tervetulleita. Nyt jo mukana MLL ja kirjasto/kaupunki sekä mahdollisesti Siun sote.