Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Yhdistysten yhteistyöryhmä 2021-2023

Yhdistysten yhteistyöryhmä 2021-2023

Pohjois-Karjalan järjestöasiainneuvottelukunnan työvaliokunta on kokouksessaan 14.10.2021 hyväksynyt Nurmeksen yhdistysten yhteistyöryhmän (Paikallis-JANE:n) edustajien valinnan. Esityksiä yhdistysten yhteistyöryhmän edustajista sai jättää 27.8.-30.9.2021. Haku toteutettiin sähköisesti. Hausta tiedotettiin Nurmeksen kaupungin nettisivuilla, yhdistysten uutiskirjeessä, yhdistystoimijoille osoitetuissa sähköposteissa, Pohjois-Karjalan järjestöasiainneuvottelukunnan sosiaalisessa mediassa, Jellin nettisivuilla, Jellin uutiskirjeessä ja Nurmeksen kaupungin sosiaalisessa mediassa.

Yhdistysten yhteistyöryhmän toiminnan tavoitteena on yhteistyön lisääminen yhdistysten välillä ja päällekkäisyyksien karsiminen, yhdistyskentän voimien vahvistaminen, yhteistyön tiivistäminen yhdistysten ja kunnan välillä ja vaikuttaminen: yhdistyskentän äänen tuominen kunnan kehittämistoimintaan. Yhteistyöryhmän edustaja puhuu useamman kuin yhden järjestön äänellä. Yhteistyöryhmä on alueellisesti edustuksellinen, huomioi tasa-arvonäkökulmat ja on hallinnoltaan kepeä yhdistysten yhteistyöryhmä, jolla saadaan aikaiseksi yhteistä toimintaa alueen järjestöjen välille.

Yhdistysten yhteistyöryhmän perustamiskokous järjestetään 25.10.2021. Alla on lueteltu, mitä eri yhdistysluokkia ensimmäisen haun myötä saimme yhdistysten yhteistyöryhmään ja ketä ovat valitut edustajat. Kiitos teille aktiivisille yhdistystoimijoille, yhteistyössä on voimaa.
 

Kylä- ja kaupunginosayhdistys:
Seppo Laaninen, Vanhan Kauppalan asukasyhdistys
Arja-Leena Lammi, Savikylän Maamiesseura ry, varajäsen

Eläkeläisjärjestöt:
Mirjami Sirkkiä, Eläkeliitto Nurmes

Sosiaali- ja terveysyhdistykset:
Anni Savolainen, Nurmeskotiyhdistys ry
Pekka Tulimäki, Ylä-Karjalan Kuulo ry, varajäsen

Kotiseutu- ja perinneyhdistykset, sukuseurat:
Pertti Meriläinen, Valtimo-seura
Päivi Härkin, Valtimon Kehittäjät, varajäsen

Taide- ja kulttuurijärjestöt:
Kirsi Partanen, Nurmeksen Näyttämökerho

Harrastus- ja vapaa-ajan yhdistykset:
Juha Hakkarainen, LC Valtimo
Anna Hölttä, Ylä-Karjalan Omakotiyhdistys, varajäsen

Lasten, -nuorten, ja perheiden yhdistykset
Anni Korhonen, Pielisen 4H

Lisätietoa