Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Kunniamerkkejä jaettiin valtuuston kokouksessa

Kunniamerkkejä jaettiin valtuuston kokouksessa

Tasavallan presidentti, ritarikuntien suurmestari antaa kunniamerkit kotimaisille siviilihenkilöille vuosittain itsenäisyyspäivänä 6.12. Viime vuonna myönnetyt ansiomerkit jaettiin eilisessä valtuuston kokouksessa seuraavasti:

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan ansioristi, Minna Heikkiselle.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein Hannu Martikaiselle ja Jarmo Komulaiselle.

 

Minna Heikkinen on ansioitunut PIKESin toimitusjohtajana vuodesta 2012, ollut hallituksen jäsenenä VisitKareliassa ja Nurmeksen yrityspalvelu Oy:ssä toimien nykyisin myös sen toimitusjohtaja. Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n jäsen.

Hannu Martikainen on tehnyt elämäntyönsä maanviljelijänä ja levyseppänä. Luottamustoimiin kuuluvat valtuuston jäsenyys 2017-2021, sivistyslautakunnan jäsen 2013-2016, PKSSK:n valtuuston jäsen 2013-2017, SRK:n kirkkovaltuutettu.

Jarmo Komulainen on valitettavasti poistunut keskuudestamme sinä aikana, kun merkki on hänelle anottu. Merkki on toimitettu hänen läheisilleen. Jarmo ansioitui elämänsä aikana Valtimon Sähkötyö Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä. Hän toimi valtuustossa Valtimon kunnassa, Valtimon yrittäjien sihteerinä sekä Nurmeksen Vesi oy:n hallituksen varajäsenenä.

Onnittelut!

Kuvassa Hannu Martikainen ja Minna Heikkinen