Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Nurmeksen Joulumusiikki käynnistyy pikkujoulushow'lla 23.11.2019

Nurmeksen Joulumusiikki käynnistyy pikkujoulushow'lla 23.11.2019

La 23.11.2019klo 18 - 02 PielisAreena

Nuoriso- ja Matkailukeskus Hyvärilä Oy ja Nurmeksen Joulumusiikki järjestävät jo neljännen kerran yhteistyössä pikkujoulukauden suuren avauksen PielisAreenalla marraskuun 23. päivänä.

Illan pääesiintyjä on Emma-palkittu Olavi Uusivirta, joka tunnetaan lukuisista hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa ja Kesäyön uni. Monilahjakas Uusivirta on myös tuttu näky eri produktioista valkokankaalta, TV-ruuduilta ja teatterilavoilta. Keväälla 2019 hän julkaisi uuden pitkäsoiton Skorpioni.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Illan esiintyjälista täydentyy myöhemmin. Sen verran voidaan paljastaa tässä vaiheessa, että pikkujoulutunnelmaan johdattaa myös stand up -koomikko Arimo Mustonen, ja illan isäntänä toimii Ismo Apell.


Pääsyliput:
26 euroa ja ryhmät 25 euroa / hlö

Pääsylippu ja pikkujouluruokailu:
56 euroa ja ryhmät 55 euroa / hlö
Ryhmähinta väh. 20 hlöä.

Lippu- ja pikkujoulupakettivaraukset:
Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus, p. 04010 45960.