Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Tapahtumatreffit - verkostoitumistilaisuus

Tapahtumatreffit - verkostoitumistilaisuus tiistaina 11.10.2022 klo 17.00

Tervetuloa verkostoitumaan paikallisten tapahtumanjärjestäjien kanssa!

Hyvärilän Navettarakennuksessa 11.10.2022 klo 17.00.

Tapahtumatreffit ovat hyvä paikka lisätä oman tapahtuman tai palvelun tunnettuutta, löytää uusia yhteistyökumppaneita ja kuulla millaisia tapahtumia muut toimijat järjestävät paikkakunnalla. Kutsumme mukaan verkostoitumaan tapahtumajärjestäjien lisäksi palveluntarjoajia, ohjelmantuottajia ja muita jotka ovat kiinnostuneita tapahtumien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.

Tilaisuuden lyhyen alkuinfon aikana kuulet eri viestintä- ja avustuskanavista sekä millaisia tapahtumia on jo tiedossa vuodelle 2023. Tapahtumat ovat esillä pöydittäin, jossa voi tutustua järjestäjiin ja tapahtumiin omaan tahtiin. Mukaan kannattaa varata esitteitä tai muuta jakotavaraa omista palveluista tai tapahtumasta jos sellaisia on tehty.

Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 6.10. mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, jonka yhteydessä pyydämme ilmoittamaan, mikäli edustat jotain tiettyä tapahtumaa. Varaamme ennakkoon tapahtumansa ilmoittaneille omat pöydät tilasta, joissa muut voivat kiertää tutustuen toisiinsa alkuinfon jälkeen. 

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä:
Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES, Nurmeksen kaupunki ja Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus