Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Ylä-Karjalan tapahtuma- ja näyttelykalenterin ilmoittelu aikaistui

Huolehdi tapahtumasi Menoinfoon ajoissa

Ylä-Karjalassa julkaistavien tapahtumakalentereiden ja näyttelypalstan ilmoitusaikataulu on aikaistunut. Tapahtumat ja näyttelytiedot pitää olla syötettynä Karjalaisen Menoinfo-palveluun maanantaina kello 8 mennessä. Aikaisemmin tietojen on pitänyt olla Menoinfossa maanantaina kello 16 mennessä.

Aikataulun aikaistamisen syynä on tietojen käsittelyn aikaistuminen. Aiemmin kaikki tiedot eivät välttämättä ole ehtineet lehteen.

Torstain lehdessä julkaistaan tapahtumat ja näyttelyt lehden ilmestymispäivästä aina seuraavan viikon torstaihin asti. Ylä-Karjalan tapahtumakalenteriin sopivat kaikille avoimet yleisötilaisuudet, eivät kuitenkaan markkinointitilaisuudet. Yhdistysten sisäinen kerhotoiminta kuuluu edelleen seuratoimintapalstalle. Sama tapahtuma ei siis voi olla sekä tapahtumakalenterissa että seurapalstalla.

Ylä-Karjala 6.8.2020

Menoinfo.fi-palvelun kautta tapahtumat nousevat myös Nurmeksen kaupungin etusivulle ja sanomalehti Karjalainen poimii tapahtumia omaan tapahtumakalenteriinsa. Palvelusta pääsee katsomaan tapahtumia ilman kirjautumista, kuten myös ilmoittamaan niitä sinne. Palvelu on maksuton.

Huolehdithan siis, että tapahtumanne löytyy Menoinfosta!

Ilmoittelussa sinua auttavat sekä Ylä-Karjalan että kaupungin väki