Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Heidi Hakkarainen sai valtakunnallisen loistolomittaja palkinnon

Heidi Hakkarainen sai valtakunnallisen loistolomittaja palkinnon

Maatalousyrittäjien eläkelaitos MELA järjesti syksyllä 2020 Loistolomittaja-kampanjan. Kampanjan tavoitteena oli tuoda esille maatalouslomittajan tärkeää ja mielenkiintoista työtä. Loistolomittaja-kampanjaan tuli lähes 400 ilmiantoa maatalousyrittäjiltä ja muilta lomittajien kanssa työskenteleviltä. Loistolomittaja on huippuammattilainen, joka ymmärtää eläimiä ja osaa konetyöt. Palkintoja jaettiin valtakunnallisesti kolmelle lomittajalle.

Pielisen Karjalan lomituksen paikallisyksiköstä Loistolomittajan palkinnon sai Heidi Hakkarainen.

Mela palkitsi Loistolomittajat 1000 euron kotimaan majoituslahjakortilla. Palkintotilaisuudessa julkaistiin myös Loistolomittajat-video, katso video YouTubesta tästä linkistä.

Maatalousyrittäjät kertoivat perusteluissaan, että he arvostavat maatalouslomittajassa ennen kaikkea hyvää eläinten käsittelytaitoa, vastuullista työskentelyä ja luotettavuutta. Myös erilaisten eläintenhoidossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttötaito sai yrittäjiltä paljon pisteitä.

Pielisen Karjalan lomituspalvelujen lomittajat mahdollistivat viime vuonna noin 11000 lomituspäivää maatalousyrittäjälle. Näistä varmasti valtaosa oli huippu hyviä ja laadukkaita lomituspäiviä.

 

” Oli valtavan hienoa kuulla, että alueen maatalousyrittäjät, asiakkaat, ovat omalta osaltaan olleet sitä mieltä, että Pielisen Karjalasta löytyy myös Suomen loistavin lomittaja.” sanoo palkintojen luovutustilaisuudessa Nurmeksen kaupungin edustajana ollut vs. kaupunginjohtaja Riikka Boren.

Kuva loistolomittajan palkitsemistilaisuudesta.

Lisätietoja