Navigation Menu

Asset Publisher

angle-left Kysely Valtimon palvelutuotannosta

Kysely Valtimon palvelutuotannosta

Karelia ammattikorkeakoulun ja Maaseudun Sivistysliiton PUHTI-hanke sekä Nurmeksen kaupungin Valtimon Kohtaamispaikka-hanke toteuttavat yhteistyössä Valtimon vakituisille- ja kesäasukkaille kohdennetun palvelutarvekyselyn.

Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa Valtimon kirkonkylällä tarjolla olevien palvelujen käyttöä ja niihin liittyviä kehittämistarpeita sekä uusia tapoja tuottaa tarvittavia palveluja. Yksi mahdollisuus palvelujen tuottamiseksi on yhteiskunnallinen yrittäjyys:

Yhteiskunnallisen yrityksen tarkoitus on yhteiskunnallisen hyvän tuottaminen. Tyypillisesti yritys perustetaan halusta tuoda ratkaisu tai uusi toimintamalli yhteiskunnalliseen haasteeseen. Yritysten toiminta on kannattavaa, mutta arvopohjaista ja siksi ne eivät ensisijaisesti tavoittele voittoa omistajilleen.

Yksittäisten vastaajien tietoja ei julkisteta, vaan tiedot esitetään kootusti myöhemmin julkaistavassa ja esiteltävässä yhteenvetoraportissa. Kyselyyn on mahdollista vastata 1.8.2020 saakka.

Kyselyyn pääsee vastaamaan alla olevan linkin kautta.

Kiitos etukäteen vastauksestanne!

Kyselystä vastaavat Maaseudun Sivistysliitossa Puhti-hankkeen Mikko Kela ja Nurmeksen kaupungilla Katri Kantola. Lisätietoja voitte tiedustella sähköpostitse osoitteella: 

mikko.kela(at)msl.fi

katri.kantola(at)nurmes.fi