Navigation Menu

Asuminen ja ympäristö / Vesihuolto / mittarilukeman selite

Ilmoita vesimittarilukemasi

Vesimittarilukema tulee ilmoittaa vähintään kerran vuodessa. Voit ilmoittaa vesimittarin lukeman Kulutus-Web -palvelussa. Pyydämme lähettämään lukematiedon ensisijaisesti Kulutus-Webin kautta. Voit myös ilmoittaa vesimittarin lukeman postitse lähetetyllä vesimittarilukeman ilmoituskortilla, puhelimitse 050 471 3619/Heli Tolvanen tai sähköpostilla heli.tolvanen(at)nurmes.fi

Tallenna lukema Kulutus-Webiin täysinä kuutioina. Mittarilukemaa tallennettaessa voit saada virheilmoituksen vuosikulutusarviosta poikkeavasta kulutuksesta. Jos poikkeama on suuri, ota yhteyttä vesihuollon asiakaspalveluun.

Kulutus-Webistä voit myös selata kiinteistösi vedenkulutushistoriaa, katsoa ennusteen tulevasta vesilaskusi määrästä euroina, lähettää kysymyksiä tai palautetta palvelusta ja tehdä sopimuksen siirtoilmoituksen.

Kulutus-Webiin kirjaudut kulutuspaikan /-pisteen numerolla ja mittarin numerolla. Tiedot saat vesilaskusta tai mittarinlukukortista. Voit myös halutessasi ilmoittaa Kulutus-Webissä gsm-numerosi ja sähköpostiosoitteen niille varattuihin kenttiin. Tietoja käytetään myöhemmin käyttöön otettavaa tekstiviesti- ja muuta tiedotusta varten.

 

Pikaohje Kulutus-Webin käyttöön

 

Kirjaudu Kulutus-Webiin tästä