Navigation Menu

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä ja Potakkajuhlilla. Nurmeksen kaupunki järjestää toripäivän illan 1.7.2019. Torilla yhteislauluja laulattaa Mikko Alatalo Duo klo 16.15 ja 18.00. Valtimon kesäpäiviltä meidät löytää myös 13.7.2019.

Vuoden 2019 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että Nurmes on muuttovoittokunta. Vihreän energian teollisuusalueelle syntyy useita työpaikkoja. Yhteisöpihan tontille on valmistunut uusi Pikku-Kaarlen päiväkoti. Puukerrostalon rakentaminen tontille on alkanut kesäkuussa 2019.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti on julkaistu kesäkuussa Ylä-Karjala lehden mukana ja se on postitettu kaikille mökkiläisille. Kesälehti on postitettu 2008 - 2018 Nurmeksesta poismuuttaneille ja mökkiläisille. Karjalainen julkaisi Kägi-lehden mukana Maailman karjalaiset lehtiliitteen, jossa Nurmes on myös mukana. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä.

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi