Navigation Menu

Breadcrumb

Vapaaehtoispankki /Palveluohjaus

Vapaaehtoispankki

Haluaisitko silloin tällöin auttaa tapahtumien ja palvelujen järjestämisessä? Haluaisit auttaa mutta et välttämättä halua liittyä yhdistyksiin? Onko sinulla osaamista, jota voisit tarjota muiden hyödyksi ja iloksi? Vapaaehtoispankki on juuri Sinulle.

Tiimityöllä saamme virkeää toimintaa ja iloisia tapahtumia omalle paikkakunnallemme. Samalla saat mahdollisuuden kartuttaa omia kokemuksiasi ja osaamista talkootyössä sekä tutustut uusiin ihmisiin.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoispankkiin niin saat tiedon, kun Nurmeksen alueen yhdistykset ja toimijat tarvitsevat apukäsiä. Tieto tapahtumasta tulee sinulle tekstiviestillä, sisältäen tarkemmat tiedot talkootyöstä yhteystietoineen. Tietojasi ei luovuteta yhdistyksille/tapahtuman järjestäjille vaan päätät itse pystytkö ja haluatko osallistua tarjottuun työhön. Vapaaehtoispankkiin voit ilmoittautua ilman sitoumuksia, eikä liittyminen edellytä jäsenyyttä missään yhdistyksessä. Voit myös poistua vapaaehtoispankista ihan milloin vain, ilmoittamalla siitä Teijalle teija.simonen(at)nurmes.fi tai p. 04010 45723. Vapaaehtoispankki on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoispankkiin täällä.

Vapaaehtoispankki yhdistykselle - lähetä hyvissä ajoin selkeä kuvaus järjestettävästä tapahtumasta/toiminnasta johon tarvitsette apukäsiä. Ilmoituksen tulee sisältää ainakin nämä tärkeimmät asiat

  • Aika ja paikka
  • Mihin aikaan tarvitsette apua ja mihin tehtävään
  • Kuka antaa lisätietoja (puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite)

Lähetä tiedot tapahtumasta ja avun tarpeesta palveluohjaajalle osoitteeseen teija.simonen(at)nurmes.fi tai p. 04010 45723

Palveluohjaus / yhteystiedot

Teija Simonen palveluohjaaja Kaupungintalo, Kirkkokatu 14, 1. krs 75500 Nurmes 04010 45723 teija.simonen(at)nurmes.fi

Työni on liikkuvaa, joten sovi aika tapaamiselle! Facebook: Palveluohjaaja Teija Simonen Instagram: palveluohjaajateija