Navigaatiovalikko

Ajankohtaista

angle-left Kesä 2019 Nurmeksessa

Kesän 2019 ohjelmaa ja tekemistä Nurmeksesta

Nurmeksen kultturipalvelut tarjoavat monenlaisia tapahtumia ympäri Nurmesta. Käy lukemista kirjastosta ja tutustumassa museoihin, uutena Nurmeksessa avataan 1.7.2010 Kopin museo.

Nurmeksen kaupunki on Kesätorilla maanantaina 1.7.2019 ja luvassa on muun muassa yhteislaulua Mikko Alatalon tahdissa. Koko Kesätorin ohjelman on koottu Kesätorin sivuille.

Nurmeksessa voi harrastaa monipuolisesti myös kesällä. Katso, mitä kaikkea kuuluu Nurmeksen ja Valtimon kesäviikkojen ohjelmaan täältä.

Lisäksi Nurmeksessa on erilaisia tapahtumia pitkin kesää. Tapahtumat voit käydä tarkistamassa täältä. Erilaisista käyntikohteista kerrotaan tällä sivulla.

Retkeilyreitit on koottu vapaa-aikapalvelujen sivuille. Ja käy tutustumassa myös meidän upeisiin rantaraitteihin.

Perheille on koottu tietoja leireistä, tapahtumista ja harrastuksista yhteen myös oppaaseen.

Nurmeksessa sekä kantakaupungissa että kylillä tapahtuu paljon myös yhdistysten ja yritysten järjestämää ohjelmaa. Lue niistä hieman täältä ja laita seurantaan myös Facebook-ryhmä, jossa kaikki voivat ilmoittaa tapahtumistaan.

Mökkiläiset, olette erittäin tervetulleita mukaan tapahtumiin sekä kaupungissa että kylillä. Esimerkiksi kaupungin Kesätoripäivä on myös teitä ajatellen rakennettu.

Lisää tietoa Nurmeksen mahdollisuuksista saat Matkailuinfosta (Kauppatori 3) ja opastusta kaupungin asioissa kaupungin neuvonnasta (Kirkkokatu 14).