Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat

Markkinointitoimenpiteitä


Nurmesta tuodaan esille monin tavoin mediassa, messuilla ja muissa tapahtumissa. Nurmeksen kaupunki on ollut perinteisesti mukana eri tapahtumissa mm. Pielisen Messuilla, toripäivillä, Potakkajuhlilla ja Valtimon Kesäpäivillä. Olemme mukana Kuopiossa Rakenna ja Asu 2020 messuilla.

Markkinoimme Nurmesta Maaseutuparlamentti 2023 pitopaikkana Kurikassa syksyllä 2020. Lisäksi osallistumme Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuun Maaseutuparlamentti 2020- paikkakisan markkinoinnilla.

Vuoden 2020 tärkeimpiä markkinointitoimenpiteitä ovat työvoiman houkuttelu avoimiin työpaikkoihin siten, että Nurmes on muuttovoittokunta. Vihreän energian teollisuusalueelle syntyy useita työpaikkoja. Yhteisöpihan tontille on valmistunut uusi puinen vuokrakerrostalo. Talo valmistuu toukokuussa 2020, ensimmäiset asukkaat pääsevät asumaan taloon 1.6.2020.

Nurmeksen kaupungin oma tiedotuslehti Mökkiposti julkaistaan kesäkuussa Ylä-Karjala lehden mukana ja se on postitetaan kaikille mökkiläisille. Lisäksi markkinoimme kaupunkiamme myös muissa lehdissä.

 

Tietoa Nurmeksesta / Yleisesittely / Viestintä / Mainokset ja tapahtumat / mainokset

Nurmeksen kaupungin painetut kesälehdet:

(pdf-tiedostoja, avautuvat uuteen ikkunaan)

Mökkiposti 2020

Mökkiposti 2019

Mökkiposti 2018

Mökkiposti 2017

Mökkiposti 2016

Mökkiposti 2015

Mökkiposti 2014

 

Viestintä / graafinen ilme / yhteystiedot

Lisätietoa, logot, vaakunat ym.

Paula Karjalainen johdon sihteeri paula.karjalainen@nurmes.fi