Navigaatiovalikko

Lomitus kuva

Pielisen Karjalan lomituspalvelut

Pielisen Karjalan lomituspalvelut

Pielisen Karjalan lomituksen paikallisyksikkö tuottaa maatalousyrittäjien lomituspalvelut Juuan, Lieksan ja Nurmeksen alueella. Päätoimisesti kotieläintaloutta harjoittavat maatalousyrittäjät, jotka ovat MYEL-vakuutettuja voivat saada vuosilomaa, sijaisapua ja maksullista lomitusta.

Lomituspalvelujen tehtävänä on tehdä viranhaltijapäätökset maatalousyrittäjien vuosiloma- ja sijaisapuoikeudesta sekä ylläpitää riittävää henkilöstöresurssia tuottaakseen lomituspalvelut kaikille vuosilomaoikeutetuille maatalousyrittäjille. Maatalouslomittajat ovat Nurmeksen kaupungin työntekijöitä. Lomatoimenohjaajat ottavat maatalousyrittäjien lomatoiveet vastaan ja laittavat sopivan lomittajan tekemään yrittäjän lomaa.

Käynnissä on Osaava lomittaja -hanke, joka järjestää täydennyskoulutuksia. Hankkeen tavoitteen on lomittajien ammatinhallinnan parantaminen kohdennetuilla täydennyskoulutuksilla, joiden sisällöt vastaavat kysyntää. Tutustu hankkeen koulutusmateriaaleihin tästä tai sivunavigaatiosta vasemmalta.

Lomitus, tiedotteet

Ajankohtaista

 

Tiedote paikallisyksikön alueen maatalousyrittäjille:

Sijaisapua on haettava kirjallisesti ennen lomituksen alkamista.  Tämä koskee sekä paikallisyksikön lomituspalveluja käyttäviä että itse järjestetyssä lomituksessa olevia.
Sijaisapuhakemuksen voi tehdä lomitusnetissä tai lomakkeella kirjallisesti. Lomakeen löydät täältäMuista hakea myös Melan sairauspäivärahaa.

Päivärahaa voit hakea Melan asiointipalvelussa, sinne pääset tästä voit hakea päivärahaa myös kirjallisesti tällä hakemuksella.

 

Miten koronavirus vaikuttaa maatalouslomitukseen?

Osaava lomittaja hanke

Osaava lomittaja hanke

Lomituspalvelut, yhteystiedot

Pielisen Karjalan lomituspalvelut

Pielisen Karjalan lomituspalvelut Kuntalaisten Talo, Kunnantie 1 75700 Valtimo
Erja Pelkonen lomituspalvelupäällikkö 04010 41014 erja.pelkonen(at)nurmes.fi
Miika Korhonen lomatoimenohjaaja 04010 41008 miika.korhonen(at)nurmes.fi
Riitta Juntunen lomatoimenohjaaja 04010 41010 riitta.juntunen(at)nurmes.fi
Otto Lappalainen 04010 41380 otto.lappalainen(at)nurmes.fi