Navigaatiovalikko

Tietoa Nurmekesta / matkailu / kuva

Tietoa Nurmeksesta / matkailu

Matkailijan Nurmes

 

Nurmeksen kaupungin ja Valtimon kunnan matkailupalveluja hoitaa Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus PIKES Oy ja matkailun nimeksi valittiin #VisitNurmesValtimo. Matkailuneuvontatoimipiste sijaitsee osoitteessa Kauppatori 3, Nurmeksessa ja palvelee talvisesonkina ma-pe 9-15 toimihenkilön ollessa paikalla. Toimiston kiinni ollessa voit ottaa yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa, puhelimitse tai sähköpostitse.
 

Neuvonnasta löydät alueen esitteitä, saat menovinkkejä ja tietoa tapahtumista. Tiloissa on mahdollisuus myös käyttää asiakastietokonetta omatoimiseen tiedon etsintään. Tule moikkaamaan, hakemaan tietoa tai ihan vain juttusille, tänne on kuka tahansa tervetullut! Saatat löytää alueen helmiä, joista et ole ennen tiennytkään, tai löytää uusia mieluisia tapahtumia viikoittain vaihtuvasta tapahtumalistauksestamme. Tapahtumalistaus löytyy myös VisitKarelian Nurmes ja Valtimo sivuilta sekä #VisitNurmesValtimon Facebookin kuva-albumista.


Inspiraatiota matkaasi löydät #VisitNurmesValtimon sosiaalisesta mediasta niin Instagramista kuin Facebookista. Jaa myös omat kokemuksesi meidän kanssamme, esimerkiksi Instagrammissa käyttäen hashtagia #VisitNurmesValtimo tai #VisitNurmes. Näemme mielellämme, minkälaisia elämyksiä Nurmes-Valtimo alue on sinulle tuottanut! Lisäksi päivitämme myös VisitKarelian Nurmes ja Valtimo suomen-ja englanninkielisiä-sivuja, joista löydät tietoa enemmän alueestamme.

 

Tervetuloa Nurmes-Valtimo alueelle!

Kaupunki ja päätöksenteko, visitkarelia suomi

Matkailuneuvonta / Tourist info

#VisitNurmesValtimo Avoinna ma-pe 9-17 (toimihenkilön ollessa paikalla) Kauppatori 3 75500 Nurmes 050 406 6122 kati.lipponen(at)pikes.fi

Toimiston kiinni ollessa voit ottaa yhteyttä meihin sosiaalisessa mediassa, puhelimitse tai sähköpostitse!

Kaupunki ja päätöksenteko

Nurmes for travellers

The tourist services of the city of Nurmes are taken care by Pielinen Karelia Development Center Ltd. The tourist information office #VisitNurmesValtimo is located in Kauppatori 3, Nurmes.  You can find #VisitNurmesValtimo also on social media  Instagram and Facebook. The office is open Mon-Fri 9-15 when the staff member is present. Outside the opening hours you can contact us on social media, by phone or by e-mail.

For any questions concerning accommodation, events, activities, etc. please contact the tourist information. 

Read more about Nurmes in Visitkarelia.fi

Welcome to Nurmes!

 

Kaupunki ja päätöksenteko, visitkarelia englanti

Tourist Information:

#VisitNurmesValtimo Open Mon-Fri 9-15 (when the staff member is present) Kauppatori 3 75500 Nurmes +358 50 406 6122 kati.lipponen(at)pikes.fi

Outside the opening hours you can contact us on social media, by phone or by e-mail!