Navigaatiovalikko

Joulumusiikki_ohjelma

Nurmeksen Joulumusiikki 2022
 

Nurmeksen Joulumusiikin 2022 ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan syyskuussa.

Pe 9.12.2022
Waltteri Torikan tunnelmallinen joulukonsertti Bomban talolla


Liput ja ruokailut varattavissa jo nyt ennakkoon sales.karelia@sokoshotels.fi 020 1234 660
Lippujen hinta 55€/hlö sisältäen konserttilipun sekä ruokailun Bomban talon pikkujoulubuffetista klo 17.00 tai klo 20.30.
Konserttilippuja ilman ruokailua vapautetaan myyntiin syksyllä saatavuuden mukaan.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017.
 
Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu ’Sydämeni joulu’ -levy hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita.

Yhteistyössä Ravintola Bomba ja Nurmeksen Joulumusiikki.