Navigaatiovalikko

Osoiteprojekti, esittelyteksti

Osoiteprojekti

Nurmeksen ja Valtimon kuntaliitoksen johdosta on uuden Nurmeksen alueella käynnistetty osoiteprojekti. Osoiteprojektissa on tarkoitus kartoittaa ja poistaa päällekkäiset osoitteet ja kadun, sekä tiennimet uuden Nurmeksen alueella.

Osoiteprojektin alkuvaiheessa päällekkäiset osoitteet on kartoitettu toimistotyönä. Tämän jälkeen osoiteprojektin tiimoilta jalkaudutaan maastoon tutkimaan muuttuvia osoitenumeroita, sekä kadun ja tiennimiä. Maastossa, niin teillä, kuin pihoillakin tapahtuva kartoitustyö tehdään touko-kesäkuun aikana.

Kaupunkirakennelautakunta tekee päätöksen muuttuvista osoitteista. Päätöksestä tullaan olemaan yhteydessä heihin, joiden osoite projektin myötä muuttuu. Sitä ennen ehdotuksesta muuttuviksi teidennimiksi ja osoitteiksi on mahdollisuus jättää mielipide.

Kaupunki vaihtaa omalla kustannuksellaan vaihtuvien katujen ja teidän osoiteviitat, sekä niiden kiinteistöjen osoitenumerot, joissa muutoksia tapahtuu. Tieviittojen ja osoitenumeroiden vaihdokset tullaan tekemään heinä-elokuun aikana.

Mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte kommentoida osoiteprojektia tai muuttuvia osoitteita, niin pyydämme teitä olemaan yhteydessä projektityöntekijä, yliopistoharjoittelija Nestori Grönholmiin, yhteystiedot alla.

 

EHDOTUS MUUTTUVISTA TEIDEN NIMISTÄ JA OSOITTEISTA -KARTTA

EHDOTUS MUUTTUVISTA TEIDEN NIMISTÄ JA OSOITTEISTA -LISTAUS

 

 

 

Yhteystiedot, osoiteprojekti

Lisätietoja:

Nestori Grönholm kartoittaja, harjoittelija 050 577 0091 nestori.gronholm(a)nurmes.fi