Navigaatiovalikko

Etusivun kuva

Murupolku

Mitä palveluohjaaja tekee?

Mitä palveluohjaaja tekee?

Palveluohjaaja koordinoi yhdistysten verkostotyötä, tiedottamista sekä yhdistysten ja kunnan välistä yhteistyötä. Palveluohjaaja tukee myös yhdistysten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa.

Palveluohjaaja tekee yhteistyötä myös sosiaali- ja terveyspalvelujen, erilaisten hankkeiden, maakunnan toimijoiden, yritysten ja seurakuntien kanssa. Palveluohjaaja on mukana lapsi- ja perhepalvelujen kehittämisessä ja tekee palveluohjausta kunnassa.

Palveluohjaajan terveiset

angle-left Perheiden ja nuorten kyselyjen tulokset vuodelta 2018

Syksyllä 2018 Nurmeksessa kerättiin perheiden ja nuorten kokemuksia ja toiveita palveluista useissa eri yhteyksissä ja eri keinoin. Sähköiset ja paperiset kyselyt antoivat eniten vastauksia. Lisäksi kerättiin tapahtumissa tietoa Post –it -lapuilla ja keskustellen eri paikoissa. Kaikkien kyselyjen vastaukset on koottu yhteen ja niitä saa käyttää ja on toivottavaa käyttää omien palvelujen kehittämiseksi.

Palautteissa on toivetta mm. yhteistyön, tiedottamisen ja kuulemisen kehittämiseksi. Perhepalvelujen työryhmä on lähtenyt viemään näitä asioita eteenpäin. Esimerkiksi kaikki tulokset on jaettu tiedoksi heille, joita palaute koskee (kaupungin palvelut, Siun sote, srk jne.). Lisäksi palautetta esitellään jatkossakin eri kokoontumisissa (esim. Siun sote -neuvottelukunnassa). Kaupunkiin on tulossa koulutusta lapsivaikutusten arviointiin ja kaikille avoimet infotilaisuudet perhepalvelujen saralla on suunniteltu perheiden toiveiden mukaan. Kun suunnitelman selkiytyvät, niistä tiedotetaan enemmän. Jo varmistuneet löytyvät kohtaamispaikan sivuilta.

Katso lisää

Nurmeksen perhepalvelut FB:ssä

palveluohjaajan yhteystiedot

Teija Simonen palveluohjaaja Kötsintie 2 75500 Nurmes 04010 45723 teija.simonen(at)nurmes.fi

Työni on liikkuvaa, joten sovi aika tapaamiselle! Facebook: Palveluohjaaja Teija Simonen Instagram: palveluohjaajateija

Sivu arviointi ja palaute