Navigation Menu

Публикатор

angle-left Puu-Nurmeksen joulukalenteri

Puu-Nurmeksen joulukalenteri- Yhteisöllinen tempaus joulunajan Nurmekseen

Tule mukaan järjestämään yhteisöllinen tempaus joulunajan Nurmekseen. Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistys järjestää tänä vuonna yhdessä Nurmeksen kaupungin kanssa joulukalenterin, johon pyydetään mukaan kauppalan toimijoita, asukkaita, yrityksiä ja yhdistyksiä.

Tarkoituksena on julkaista 24 joulukuun päivänä kalenteri, jonka jokainen luukku olisi joku kauppalan alueen asukkaan, yrityksen, yhdistyksen tai julkisen toimijan jouluinen ikkuna. Ikkunan koristelu jäisi toimijalle, mutta muuten yhdistys hoitaa kaikki käytännön järjestelyt, kuten kohteiden kuvaamisen ja niistä kertomisen sosiaalisessa mediassa. Päivitykset ikkunoista eli luukuista tehdään Nurmeksen Vanhan Kauppalan Asukasyhdistyksen Facebook-sivulle  ja Instagram-tilille (puunurmes). Päivityksissä annetaan vinkki, mistä päin kauppalaa ikkunan eli luukun voi löytää. Kaikki ikkunat esitellään vielä yhteisjulkaisussa somessa.

Tavoitteena on saada ihmisiä kiertämään idyllisellä Kauppalan ja Puu-Nurmeksen alueella ja ilahtumaan joulunajasta bongaillen ikkunoita. Toiveena on, että joulukalenteri säilytetään loppiaiseen asti, mikäli ikkunoita halutaan kierrellä katselemassa joulun jälkeen.

Ikkunan koristelussa on tärkeää huomioida. että se on jouluinen. Muuten koristelusta ei tarvitse stressata. Mukaan voi lähteä pienellä vaivalla! Mikäli innostuit ideasta, ilmoittaudu mukaan ma 1.11. mennessä Vanhan Kauppalan Asukasyhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Kerro viestissä yhteystietosi ja se, missä ikkuna sijaitsee. Lisätietoja saat Tuire Haveriselta.

Jouluikkunalla kaksi tonttua

Ilmoittautumiset

Lisätietoja