Navigation Menu

Публикатор

angle-left Reissukyyti-sovelluksella Karjalan kunnaille

Reissukyyti-sovelluksella Karjalan kunnaille

Pohjois-Karjalan upeiden luontokohteiden ja -yritysten saavutettavuus ilman omaa autoa on heikko ja erityisen heikko se on vilkkaalla kesäsesongilla. Toisaalta omalla autolla yksin tai kaksin matkailu on kestämätöntä vastuullisen matkailun näkökulmasta. 

On selkeä tarve vastuulliselle tavalle päästä perille ja liikkua kohteiden ja yritysten välillä. Mikä neuvoksi? Kimppakyydillä Karjalan kunnaille -hankkeessa kehitämme matkailijoiden tarpeisiin suunnattua REISSUKYYTI-nettisovellusta, jonka kautta matkailijat ja paikalliset voivat jakaa kyytejä keskenään.

Hankkeen kohdealueita ovat kansallispuistot (Koli, Kolovesi, Patvinsuo, Petkeljärvi ja Tiilikkajärvi) ja harvaan asutulla maaseudulla sijaitsevat matkailuyritykset ja tapahtumat. Mukana ovat myös kaikki maakunnan kunnat omilla sivuillaan.

Reissukyyti-sovellusta testattiin toukokuussa ja se julkistettiin kesäkuun alussa. Palvelua testataan ja mm. hakutoimintoja kehitetään koko kesä: reissukyyti.fi

Reissukyyti toimii verkkoselainpohjaisena palveluna, eli erillistä sovellusta ei tarvitse ladata omalle laitteelle. Sovelluksen käyttö on maksutonta. Omien ilmoitusten tekeminen edellyttää käyttäjätunnusten luomista ja kirjautumista. Tällä hetkellä matkakohteista löytyvät esimerkiksi maakunnan alueella olevat kansallispuistot sekä suurimmat kesäkauden tapahtumat. Voit myös pyytää tai tarjota kyytiä kuntien ja kaupunkien välillä.

Lisätietoja