Navigation Menu

Публикатор

angle-left Syksyisen aarrejahdin kuvavinkit

Syksyisen aarrejahdin kuvavinkit

Viikolla 41 aarre on piilotettuna Nurmekseen. Aarteen etsintäaikaa on sunnuntaihin klo 18 saakka.

Kuva: Viikon 41 kuvavihje

 

Keräyskortteja on saatavilla Nurmeksen kaupunginkirjastosta ja Valtimon lähikirjastosta.

Kuva: Aarrejahdin keräyskortti

Aarrejahti toteutetaan Nurmeksessa viikolla 41-46 ja Valtimolla viikolla 42-46 . Ajatuksena on toteuttaa joka viikko aarteen etsintä Nurmeksessa ja Valtimon pitäjässä, taajaman alueella tai sen välittömässä läheisyydessä.

Aarrejahti toteutetaan perinteisenä vihjeiden mukaan etenemisenä eli ensimmäinen vihje (kuva vihjeen paikasta) julkaistaan Ylä-Karjalassa, Nurmeksen kaupungin nettisivuilla, Facebookissa, Instagramissa ja yhdistysten omissa kanavissa tiistaisin. Kunkin viikon aarteen etsintäaikaa on sunnuntaihin klo 18 saakka.

Aarteen voi löytää esim. 2-4 vihjettä seuraamalla. Lapset rakastavat tällaisia aarteen ja vihjeiden etsimisiä! Vihjeiden pitää kuitenkin soveltua aikuisten avustuksella myös perheen pienimmille.

Aarteen ensimmäiselle löytäjälle aarteessa on pieni mukaan otettava tavarapalkinto. Löytäjät jättävät aarrerasian kuitenkin paikalleen, sillä LISÄKSI aarteessa on koodikuvio (esim. Ш↑⌂◊O), jonka etsijät merkitsevät keräyskorttiin. Keräyskortteja on jaossa kirjastolla sekä jokaisessa aarrelaatikossa.

Kaikki vähintään yhdellä koodikuviolla varustetut keräyskortit osallistuvat lohdutuspalkinnon arvontaan. Kaikki 5 koodia keränneet osallistuvat vielä lisäarvontaan.

Täytetyt keräyskortit palautetaan Nurmeksen kaupunginkirjastolla tai Valtimon lähikirjastolla olevaan palautuslaatikkoon viimeisen etsintäviikon jälkeen to 25.11. mennessä. Tuotepalkinnot arvotaan Joulun avauksessa sunnuntaina 28.11. Palkinnot toimitetaan voittajille mikäli paikalle ei pääse.

 

 

Tanssikerho Täysikuu