Positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kuva

Navigation Menu

positiivisia-uutisia-nurmeksesta/kasvetaan yhdessä

Kasvetaan yhdessä

Nurmeksessa on alkuvuonna ollut paljon positiivisia uutisia niin yritysrintamalla kuin asumisen ja elämisen puolella. Uusi Nurmes on nyt monella tapaa vahvempi, ja meillä on myös enemmän mahdollisuuksia.

Haastoimme ystävänpäivän 14.2. kunniaksi Facebook-sivullamme kaikki puhumaan hyvää Nurmeksesta!

Tässä muutama poiminta positiivisuuskampanjan kommenteista:

”Nurmes on paikka, josta olen kotoisin. Nurmes antoi minulle juuret, jotka ovat lujasti Pohjois-Karjalan vaaroilla ja Pielisen rannoilla. Nurmes antoi hyvän pohjan ja eväät elämälle. Elämäni vaikeina hetkinäkin olen voinut palata hakemaan Nurmekselta lisää voimia. Nurmes pysyy aina sydämessäni ja on osa minua.❤”

”Olen vasta muuttanut eteläisestä Suomesta tänne. Täällä on niin kaunista ja elämä on levollista ja syke on matalalla kun liikkuu. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vaikuttaa, että kiire on tuntematon käsite. Se on outoa kaupungin hälinästä muuttaneelle🤭 Kaikki se mitä ihminen tarvitsee löytyy läheltä
Tiedän jo nyt että viihdyn täällä ja tänne jään ❤”

Paikallislehtemme Ylä-Karjala huomioi maaliskuussa Facebookissa käynnistämme positiivisuuskampanjan mukavasti haastattelemalla muutamaa päivitystämme kommentoinutta henkilöä syvällisemmin. Kiitämme haastattelun antaneita!  Ylä-Karjalan jutun voit lukea tästä linkistä (pdf-tiedosto, avautuu uuteen ikkunaan

***

Kutsumme sinutkin mukaamme Nurmeksen mannekiiniksi. Voit kertoa uuden Nurmeksen positiivisista uutisista facebook-sivustolla tai lähettää uutiset sähköpostilla kirjaamo(at)nurmes.fi. Julkaisemme uutiset tällä sivulla.

Tälle sivulle kootuista positiivisista uutisista iloitsimme vuoden ensimmäisellä puolikkaalla.

 

Facebook-syöte